Τραμπ για Νταϊάνα: “Ήταν τρελή, αλλά θα έκανα… σeξ μαζί της οπωσδήποτε” Βίντεο

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστός λάτρης του γυναικείου φύλου. Ακόμα και τώρα από τη θέση του πλανητάρχη, μπορεί σε μικρότερο βαθμό, κάνει σχόλια για τις γυναίκες που τον περιβάλλουν, τις περισσότερες φορές φέρνοντας σε αμηχανία τους πάντες γύρω του.

Όπως μετέδωσαν αρκετά διεθνή ΜΜΕ, ένα ηχητικό από συνέντευξη του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, πίσω στο 1997, και στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν διέρρευσε. Σε αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει πως θα έκανε σεξ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα «χωρίς κανένα δισταγμό».

«Ήταν τρελή, αλλά αυτό είναι μόνο μία μικρή λεπτομέρεια», ακούγεται να λέει στη συνομιλία του με τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό, όπου δηλώνει ότι θα πήγαινε στο κρεβάτι με τη Lady Di «χωρίς κανένα δισταγμό».

Η Washington Post μετέδωσε πως το ηχητικό αρχείο από τον Νοέμβριο του 1997 εστάλη ανώνυμα στον ιστότοπο Factbase. Στο ηχητικό ακούγεται μία φωνή που φέρεται να ανήκει στον Τραμπ να κοκορεύεται ότι θα μπορούσε να ρίξει στο κρεβάτι την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ κάνει και ένα τουλάχιστον χοντροκομμένο αστείο σχολιάζοντας πως θα την έβαζε να κάνει πρώτα ένα τεστ HIV.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαινε συχνά στις εκπομπές του Στερν. Σε άλλη συνέντευξή του το 2000, ο ραδιοφωνικός παραγωγός τον ξαναρωτά αν θα μπορούσε να σαγηνεύσει τη Νταϊάνα με εκείνον να απαντά πιο μετριοπαθώς: «Φυσικά. Χωρίς δισταγμό. Ήταν όμορφη σαν σούπερ μόντελ, τα είχε όλα: ύψος, επιδερμίδα, ομορφιά»

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα από την εκπομπή του 2000…

Πηγή:newsbeast