Βλέπει και τα λάθη της

Από το Σαββατόβραδο κυριαρχεί η διαιτησία στις συζητήσεις για την Ομόνοια και η διοίκηση εμφανίζεται αποφασισμένη να μην αφήσει να περάσει στο… ντούκου το λάθος του επόπτη στο ματς με την Αλκή.

Ωστόσο, εντός της ομάδας δεν εστιάζουν μόνο στη διαιτησία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου εστιάζει και στα λάθη της δικής του ομάδας, λάθη που έφεραν μία ακόμη απρόσμενη βαθμολογική απώλεια.

Μία απώλεια που ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά την «πεντάρα» επί της ΑΕΚ και που δείχνει πως το μυαλό αρκετών είχε μείνει μάλλον στο θρίαμβο εκείνο. Δεν είχε την ίδια εκρηκτικότητα η Ομόνοια στο παιχνίδι με την Αλκή και το πλήρωσε, διαπιστώνοντας με τον πιο σκληρό τρόπο πως η υποτίμηση του αντιπάλου μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Ακόμη και με τα διαιτητικά λάθη που έγιναν, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην «Αθάνατη». Θα το είχαν πάρει, αν η απόδοσή του θύμιζε… ΑΕΚ. Ωστόσο, οι «πράσινοι» έριξαν αδικαιολόγητα ταχύτητα και το… κακό έγινε.

Για να μην ξαναγίνει, ο Πάμπος Χριστοδούλου αφήνει στην άκρη τα της διαιτησίας –μ’ αυτά ασχολείται η διοίκηση- και κοιτά τα λάθη της ομάδας του, τα επισημαίνει στους παίκτες του και ψάχνει τον τρόπο ώστε να μην επαναληφθούν.

Διαβάστε επίσης: H παρακάμερα της ισοπαλίας