Αστυνομικός σκότωσε τη ντετέκτιβ σύζυγό του & πέταξε το πτώμα της σε λίμνη

Νεκρή σε λίμνη στο πάρκο Poynton στο Cheshire βρέθηκε η μητέρα τριών παιδιών Leanne McKie. Για τη δολοφονία κατηγορείται ο σύζυγός της Darren McKie.

Ο αστυνομικός Darren McKie δολοφόνησε τη ντετέκτιβ σύζυγό του στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι τους. Μετά τον φόνο πέταξε το πτώμα της σε λίμνη. Η σορός της ανακαλύφθηκε σε λίμνη στο πάρκο Poynton τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ειδοποιήθηκε η αστυνομία ή πώς βρέθηκε το πτώμα της. Οι σοκαρισμένοι συγγενείς του ζευγαριού, που έχουν δύο κόρες 3 και 6 ετών και έναν γιο 11 χρονών, τους περιέγραψαν ως αγαπημένη οικογένεια.

Ατάραχος στο δικαστήριο ο αστυνομικός φονιάς

Ο Darren εμφανίστηκε ατάραχος στο δικαστήριο. Ο αστυνομικός συνελήφθη σε απόσταση 8 μιλίων στο Wilmslow μετά την ανακάλυψη του πτώματος της συζύγου του. Οι γείτονές τους δήλωσαν ότι είχαν μετακομίσει στο σπίτι πριν από λίγες εβδομάδες μετά την ανακαίνιση του σπιτιού.

Είχαν νοικιάσει ένα σπίτι κοντά στο ακίνητο όσο γίνονταν οι εργασίες ανακαίνισης. Ο ντετέκτιβ Adam Waller χαρακτήρισε τη Leanne αφοσιωμένη μητέρα 3 μικρών παιδιών και αφοσιωμένη αξιωματικό. «Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της έχουν σοκαριστεί από τον θάνατό της».

Πηγή: Dailymail