ΔΗΣΥ: «Συγχαρητήρια στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη…»

Συγχαρητήρια στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΔΗΣΥ, κ. Νίκο Τορναρίτη για την μεγάλη του επιτυχία εκλογής Προέδρου Επιτροπής και για τη θέση του Αντιπροέδρου της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο Δημοκρατικός Συναγερμός χαιρετίζει την επιτυχία του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου, κ. Νίκου Τορναρίτη, ο οποίος εκπροσωπώντας την Βουλή των Αντιπροσώπων εξελέγη Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Με την εκλογή του, ο κ Τορναρίτης αναλαμβάνει παράλληλα και το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και συνάμα ιδιαίτερα σημαντική λόγω και του γεγονότος ότι κατά τη διετία 2018-19 την προεδρία του Οργανισμού θα έχει η Τουρκία.

Είμαστε βέβαίοι, συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι με την δραστηριότητά του σε αυτή τη θέση θα συμβάλει και στην επιτυχία των εργασιών της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης αλλά και στην καλή φήμη της πατρίδας μας σε διεθνές επίπεδο.