Η ΕΚΟ υπερήφανη για την Εθνική Ελπίδων

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019, η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο “ΑΕΚ Αρένα”, νίκησε την αντίστοιχη της Τουρκίας με 2-1 και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου. Η ΕΚΟ, Μέγας Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, με τεράστια υπερηφάνεια, συγχαίρει παίκτες και προπονητές για την εξαιρετική παρουσία και τη σπουδαία νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε «Εκ μέρους των Ελληνικών Πετρελαίων Κύπρου συγχαίρω την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των Ελπίδων για τη μεγάλη αυτή νίκη. Η προσπάθεια, η ομαδικότητα, το πάθος για την κορυφή, έφεραν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, αυτή τη φορά απέναντι στην Τουρκία. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνατε όλους του Κύπριους Υπερήφανους, αλλά σε αυτή τη χρονική συγκυρία, είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας, στέλνοντας το μήνυμα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη ότι η Κύπρος είναι εδώ».

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, Χορηγός και Μέγας Χορηγός στις Εθνικές μας ομάδες ποδοσφαίρου, είναι σίγουρη ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.