Έργα υποδομής αξίας €600,000 στην παραλία προγραμματίζει ο Δήμος Γεροσκήπου

Ποσό 600 χιλιάδων ευρώ θα δαπανήσει ο Δήμος Γεροσκήπου για την κατασκευή τριών παραλιακών περιπτέρων, σύμφωνα με αρχικό προϋπολογισμό, ενώ επιπρόσθετα θα τοπιοτεχνηθεί ο χώρος, θα δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης απέναντι από την παραλία και θα επεκταθεί ο οδικός φωτισμός.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι όπως με λίγους πόρους να προχωρήσει στην ανέγερση των τριών παραλιακών περιπτέρων και να βγουν σε προσφορές.

Αυτή, εκτιμά, “ήταν και η τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου” εκφράζοντας την πεποίθηση πως μέχρι το Μάιο του 2018 τα τρία περίπτερα θα είναι έτοιμα.

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε ακόμη πως ο Δήμος Γεροσκήπου καταβάλλει προσπάθειες για την υπογραφή των όρων με το Υπουργείο Εσωτερικών, την ερχόμενη εβδομάδα, για άλλους τέσσερις χώρους, σε δύο από τους οποίους θα ανεγερθούν τα περίπτερα.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η Τοπική αρχή συμβουλεύτηκε την Ελεγκτική Υπηρεσία και κατόπιν τούτου αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή των περιπτέρων του Δήμου .

Ανέφερε επίσης πως για το θέμα της εκμίσθωσης των περιπτέρων δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γεροσκήπου, τα έργα θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του χρόνου για να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι το Μάιο του 2018.

Πηγή:ΚΥΠΕ