Ινδονησία: 37χρονος πάλεψε με πύθωνα επτά μέτρων και κατάφερε να τον σκοτώσει! (Eικόνες)

Εξαντλητική μάχη μ’ έναν πύθωνα μήκους επτά μέτρων έδωσε ένας Ινδονήσιος, ο οποίος κατάφερε τελικά να νικήσει το τεράστιο ερπετό, αλλά νοσηλεύεται τώρα με βαριά τραύματα σε νοσοκομείο.

Ο Ρόμπερτ Ναμπαμπάν επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του, όταν είδε δύο πεζούς να προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, αλλά να τους εμποδίζει ένα πελώριο φίδι.

Ο γενναίος 37χρονος αποφάσισε να επέμβει και βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς ο πύθωνας βύθισε τα δόντια του στο χέρι του. Έντρομοι περίοικοι παρακολουθούσαν την απεγνωσμένη πάλη του άνδρα με το γιγάντιο ερπετό καταμεσής του δρόμου στην επαρχία Ριάου της Ινδονησίας.

Μετά από μια εξαντλητική μάχη, που διήρκεσε αρκετή ώρα, ο Ναμπαμπάν κατάφερε να σκοτώσει τον πύθωνα, αλλά διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε βαριά τραύματα στον αριστερό του βραχίονα και το χέρι,
Ο 37χρονος, που εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας σε μονάδα παραγωγής φοινικέλαιου, δήλωσε εξαντλημένος από το κρεβάτι του νοσοκομείου: «Προσπάθησα να το πιάσω. Μου δάγκωσε το χέρι και παλέψαμε για κάποιο διάστημα.»

Το νεκρό φίδι εκτίθεται σε κοινή θέα σε κεντρικό σημείο του χωριού, απλωμένο σ’ ένα σχοινί μπουγάδας.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 37χρονος στάθηκε πολύ τυχερός, αφού τον περασμένο Μάρτιο ένας άνδρας βρέθηκε στο στομάχι ενός αντίστοιχα μεγάλου πύθωνα στο Δυτικό Σουλαέζι.

Πηγή: iefimerida.gr