Μιχάλης Λεμπιδάκης: Γύρισε στη δουλειά μία μέρα μετά την απελευθέρωσή του (Εικόνες & Ηχητικό αρχείο)

Μόλις μία μέρα μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, θέλησε να επιστρέψει στη δουλειά και νωρίς το πρωί πήγε στο εργοστάσιο της εταιρείας του «Πλαστικά Κρήτης».

Εκεί, τον υποδέχθηκαν συγκινημένοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, αφού και οι ίδιοι αγωνιούσαν για την τύχη τους τους τελευταίους έξι μήνες που ο κρητικός επιχειρηματίας βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων του.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντας τους έναν έναν, σύμφωνα με το Cretalive, ενώ όταν τον ρώτησαν τι ήταν αυτό που τον κούρασε περισσότερο ο ίδιος ανέφερε: «κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό».

«Νοιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ», είπε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μιλώντας με συνεργάτες του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρεία στην οποία βρισκόταν 187 ημέρες.

Ακούστε τι δήλωσε ο επιχειρηματίας στο ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύει το Flashnews:

Στη θέα του επιχειρηματία οι εργαζόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ στο πλευρό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε και τον πατέρα του, που ιδιαίτερα συγκινημένος έβλεπε τον γιο του να χαιρετά και να αγκαλιάζει εργαζόμενους και στελέχη, σύμφωνα με το Nea Kriti.

Πηγή: cnn.gr με πληροφορίες από cretalive & flashnews