Ο Mr Playboy: Τα ναρκωτικά… τα «αμαρτωλά παιχνίδια» και οι βιντεοκάμερες

Πάρτι οργίων χωρίς προφυλάξεις, αλλά με πολλά ναρκωτικά, πόρνες, πορνοστάρ και celebrites, τα οποία βιντεοσκοπούσε, για να εκβιάζει τους συνεργάτες του, έκανε ο Χιου Χέφνερ στο διαβόητο Playboy Mansion, όπως αποκαλύπτουν λίγα 24ωρα μετά τον θάνατό του πρώην συνεργάτες του.

«Κάποιες βραδιές ο Χέφνερ καλούσε πόρνες και διάσημους φίλους του για σeξ. Τις ονόμαζε “Βραδιές Γουρουνιών”. Μερικές φορές οι γυναίκες είχαν πέη και ο Χέφνερ δεν ήθελε να συμμετάσχει, αλλά κάποιοι καλεσμένοι του δεν είχαν πρόβλημα» αποκάλυψε στη «New York Post» ο μπάτλερ του στα 70s Στέφαν Τέτενμπαουμ. Αυτές τις βραδιές ο Χέφνερ σπανίως συμμετείχε στα όργια. «Προτιμούσε να παρακολουθεί προικισμένους πορνοστάρ να κάνουν σeξ με τα κορίτσια, καπνίζοντας χασίς» προσθέτει ο Τέτενμπαουμ, επισημαίνοντας ότι οι συνευρέσεις αυτές βιντεοσκοπούνταν, προκειμένου να μπορεί να εκβιάζει τους συνεργάτες του, που σκέφτονταν να βγουν να μιλήσουν δημόσια για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της βίλας του.

Η Ζόι Πολ, ένοικος του Playboy Mansion για χρόνια και «κυνηγός επίδοξων κουνελιών», αποκαλύπτει με τη σειρά της ότι το μεγάλο αφεντικό του «Playboy» ήταν σeξουαλικά ενεργό μέχρι την ηλικία των 74 ετών, κάνοντας seξ ακόμη και με 17 κορίτσια τη βραδιά, χωρίς να παίρνει προφυλάξεις. «Μετά τα όργια, κάναμε πάντα ιατρικές εξετάσεις» αναφέρει στη «Sun». «Ο τρόπος που είχα βρει για τον εντυπωσιάζω, καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ μας ήταν μεγάλος, ήταν να ανακαλύπτω καινούργια κορίτσια και να τα φέρνω στο τραπέζι του όταν βγαίναμε μαζί του για clubbing» αποκαλύπτει, προσθέτοντας ότι τις έπειθε να τον ακολουθήσουν στη βίλα δίνοντάς τους το ηρεμιστικό Quaalude.

«Ο Χέφνερ κουβαλούσε πάντα μαζί του καμιά δεκαριά και μας τα έδινε. Με το Quaalude ένιωθες σαν να είχες πιει 10 ποτά» λέει, προσθέτοντας ότι κατά την επιστροφή τους στην έπαυλη ακολουθούσαν πάντα το ίδιο τελετουργικό.

«Βάζαμε εσώρουχα, πηγαίναμε στην κρεβατοκάμαρα και παίρναμε sex toys. Οταν έμπαινε ο Χέφνερ, μας έβρισκε να παίζουμε μ’ αυτά. Κρατούσε συνήθως ένα στριφτό, από το οποίο καπνίζαμε όλες. Επαιρνε Quaalude και Viagra. Δεν ξέρω πόσα. Μετά κάναμε σeξ όλες μαζί του εκ περιτροπής. Οταν ερχόταν η σειρά μου μετρούσα από μέσα μου δύο λεπτά, γιατί τόσο κρατούσε το σeξ με την καθεμία» πρόσθεσε.

Gentleman αποδείχτηκε μετά θάνατον ο Χιου Χέφνερ, καθώς, παρά το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε συνάψει με την τρίτη σύζυγό του Κρίσταλ Χάρις δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του, εκείνος φρόντισε να την εξασφαλίσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, στο συμβόλαιο υπήρχε η πρόβλεψη ενός «πακέτου αποζημίωσης» για την 31χρονη χήρα, η οποία αναφέρει ότι μπορεί να κρατήσει μονάχα τη βίλα που της είχε αγοράσει στο Χόλιγουντ αντί 6.000.000 ευρώ το 2012, έναν χρόνο πριν παντρευτούν, καθώς επίσης και μετρητά ύψους 4.200.000 ευρώ.

Φίλοι του μεγιστάνα των εκδόσεων, ωστόσο, φοβούνται ότι η Χάρις ετοιμάζεται να πλουτίσει με άλλο τρόπο, ετοιμάζοντας την έκδοση ενός αποκαλυπτικού βιβλίου για όσα έζησε στο πλευρό του.

Πηγές αναφέρουν στην «Daily Star» ότι η Χάρις μελετά ήδη τις προσφορές που έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στα χέρια της από εκδοτικούς οίκους, προκειμένου να αποκαλύψει «βρόμικα μυστικά», αλλά και λεπτομέρειες για τα ιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Χέφνερ στα τελευταία του.

 

Πηγή:madata