Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις στήριξης “Θεοτόκος”

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του “Μήνα Ενημέρωσης και Στήριξης του Ιδρύματος Θεοτόκος”, με το 24ο Πανηγύρι Χαράς “Θεοτόκος”, που πραγματοποιείται στο δημόσιο κήπο Λεμεσού από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.


Οι εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την ενημέρωση της κοινωνίας για το έργο που επιτελεί το Ίδρυμα “Θεοτόκος”, για παιδιά με νοητική αναπηρία, καθώς επίσης και για οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του, ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή με το 4ο Ράλι Περιήγησης “Θεοτόκος”, που οργανώθηκε σε συνεργασία με τη Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ),

Ακολούθησε, την Παρασκευή, η εκκίνηση της 7η Ποδηλατοδρομία στήριξης “Θεοτόκος”, που οργανώθηκε από την ποδηλατική ομάδα KmEaters, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φίλων του Ιδρύματος, με σύνθημα “Ποδηλατώ για την ελπίδα, ποδηλατώ τη ζωή”.

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από τη Στέγη του Ιδρύματος και ακολούθησαν τη διαδρομή Τρόοδος – Πάφος – Λεμεσός, τερματίζοντας στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού, όπου πραγματοποιείται το 24ο Πανηγύρι Χαράς “Θεοτόκος” .

Τις ευχαριστίες του Ιδρύματος “Θεοτόκος” για τη συνεχή προσφορά της ποδηλατικής ομάδας εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Δρ. Αμερίκος Αργυρίου καθώς και προς όλους όσοι συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, οι οποίες τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ