Ολοκληρώθηκε το μακάβριο παζλ: Βρέθηκε το κεφάλι της Σουηδέζας δημοσιογράφου

Το κεφάλι της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από δύο μήνες κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Δανίας, σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν το παζλ μιας φρικιαστικής υπόθεσης.

Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο την ανακοίνωση της σουηδικής αστυνομίας, το κεφάλι της γυναίκες βρέθηκε σε μια τσάντα, η οποία επίσης περιείχε δύο πόδια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη μια τσάντα, που περιείχε τα ρούχα της άτυχης κοπέλας.

Η 30χρονη δημοσιογράφος από τη Σουηδία είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 10 Αυγούστου, λίγο μετά την επιβίβασή της στο υποβρύχιο του πολυεκατομμυριούχου Δανού εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν. Στις 21 Αυγούστου, Δανοί δύτες εντόπισαν το ακέφαλο πτώμα της κοντά στο λιμάνι της Κοπεγχάγης.

Η νεκροψία έδειξε ότι η Σουηδή δημοσιογράφος είχε μαχαιρωθεί 15 φορές στον σκελετό και τα γεννητικά όργανα.

Ο Δανός εκατομμυριούχος κατηγορείται για τη δολοφονία της δημοσιογράφου

Αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στο σύντροφό της, τον εκατομμυριούχο εφευρέτη. Μάλιστα στον υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες από βασανιστήρια και δολοφονίες γυναικών, ενώ στο υλικό οι αστυνομικοί βρήκαν και φωτογραφίες γυναικών, που έχουν στραγγαλιστεί και αποκεφαλιστεί.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ο υπολογιστής, που έλεγξε η αστυνομία, δεν ήταν δικός του.

Πηγή: iefimerida.gr