Σήμερα θα «μιλήσει» η νεκροψία για τα αίτια θανάτου του 40χρονου από την Πύλα

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας, όταν ο 40χρονος, ο οποίος είναι πατέρας 2 παιδιών είχε μεταβεί για προγραμματισμένη επέμβαση στους τένοντες του ώμου του.

Ο 40χρονος είχε υποβληθεί σε όλες τις προεγχειρητικές εξετάσεις ενώ σύμφωνα δημοσίευμα του «SigmaLive» είχε ιστορικό αλλεργιών. Η εγχείρηση προγραμματίστηκε αφού ολοκληρώθηκαν και οι προαπαιτούμενες εξετάσεις και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 40χρονος έχασε την ζωή του.

Άμεσα κλήθηκε Αστυνομία και ιατροδικαστές στον χώρο, μετά από υποδείξεις της διεύθυνσης. Άνδρες του Αστυνομικού σταθμού Αγίου Δομετίου μετέβησαν στην κλινική και έλαβαν αριθμό καταθέσεων.

Στο παρόν στάδιο δεν έχει καταχωρηθεί καταγγελία που αφορά ιατρική αμέλεια ενώ φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα θα δώσει σήμερα, η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στις 10:30 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, παρουσία άλλων 2 ιατροδικαστών οι οποίοι εκπροσωπούν την ιδιωτική κλινική και την οικογένεια του εκλιπόντος.