Σκοτώθηκε ο γιος του πιο επιτυχημένου μεγιστάνα της μόδας

Μετά το αποτρόπαιο δυστύχημα του γιου του Απόστολου Βακάκη με την Πόρσε, έρχεται ακόμη ένα τροχαίο να συγκλονίσει την κοινή γνώμη!

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια μεγιστάνα λιανικού εμπορίου, μια από τις πιο οικονομικά ισχυρές αυτοκρατορίες της μόδας της Βρετανίας, όταν ο γιος του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο λόγος για τον 32χρονο George Simon, ο οποίο πέθανε όταν η Porsche 911 Turbo προσέκρουσε σε δέντρο στο North Marden, κοντά στο Σάσeξ το Σάββατο.

Ο πατέρας του 32χρονου Peter Simon είναι ο ιδρυτής των Monsoon και των Accessorize και, όπως μεταδίδουν όλα τα βρετανικά μέσα, είναι συντετριμμένος με το χαμό του γιο του.

Ο Peter Simon ξεκίνησε πωλώντας πανωφόρια στο Portobello Road πριν καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους μεγιστάνας μόδας της Βρετανίας και πλέον έχει συγκεντρώσει μια περιουσία περίπου 600 εκατομμυρίων λιρών.

Ο γιος του ήταν επιχειρηματίας στο κατασκευαστικό κλάδο, ζούσε στο Λονδίνο και βρισκόταν στο αυτοκίνητο μόνος του τη στιγμή της τραγωδίας. Η αστυνομία του Σάσeξ δήλωσε ότι η Porsche βγήκε εκτός πορείας και έπεσε με φόρα πάνω σε ένα δέντρο.«Ήταν ένας έμπειρος οδηγός που ποτέ δεν έπινε και ποτέ δεν πήρε ναρκωτικά», αναφέρει το περιβάλλον της οικογένειας.

Την ίδια ώρα οι αρχές ζητούν από μάρτυρες που ίσως ήταν μπροστά στο τροχαίο να δώσουν στοιχεία, που ίσως βοηθήσουν στην έρευνα για τις συνθήκες που διεξάγεται.

Τόσο o George, όσο και τα αδέλφια του απασχολούσαν συχνά τις κοσμικές στήλες και είχαν κατά καιρούς φωτογραφηθεί να έχουν επαφές ακόμη και με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Peter Simon, o πατέρας του 32χρονου δημιούργησε την αυτοκρατορία μετά την ίδρυση του Monsoon στην οδό Portobello Road του Λονδίνου το 1973. Υπήρξε χίπις που ζούσε σε μια αποικία γυμνιστών στην Ίμπιζα και ονόμασε το πρώτο του κατάστημα Monsoon επειδή ο ίδιος γεννήθηκε σε μια καταιγίδα στη Σρι Λάνκα.

Πηγή: davidavramidis.eu