Το συμβόλαιο θανάτου, τα ναρκωτικά, ο μέτοχος του Joy και ο Μύρτας…

«Δυο άτομα φορώντας κουκούλες περπάτησαν την οδό Μεταξά. Αμέσως έφτασαν στο μπαρ όπου μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον δυο Αλβανών.

Ο ένας από τους δράστες πυροβολούσε με πιστόλι και ο άλλος κατά πάσα πιθανότητα με περίστροφο. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς ενώ οι δυο άντρες έπεσαν αιμόφυρτοι. Από εξοστρακισμό τραυματίστηκαν δυο Έλληνες που ήταν θαμώνες. Οι δράστες αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση εξαφανίστηκαν. Οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Ασθενοφόρο μετέφερε τους δυο Αλβανούς στο Ασκληπιείο.

Λίγο αργότερα, ο ένας εκ των δυο ξεψύχησε ενώ ο άλλος νοσηλεύεται σοβαρή κατάσταση. Οι άλλοι 2 που τραυματίστηκαν στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς».Να σημειωθεί ότι ο νεκρός είναι συνιδιοκτήτης του μπαρ».

Και κάπως έτσι γράφτηκε άλλη μια «βρωμικη» ιστορία στην Γλυφάδα. Αυτά συνέβησαν πρίν απο μερικές ώρες έξω απο το joy.

Ποια είναι η αλήθεια; Ποιος είναι ο Αλβανός μέτοχος και τι σχέση μπορεί να έχει ο Μύρτας με όλο το σκηνικό;

Η προσπάθεια κάποιων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία στην ιστορία είναι τουλάχιστον γελοία και εκ του πονηρού. Και ξέρετε γιατί; Διότι ο Σέρρος έχει αποχωρήσει απο το συγκεκριμένο στέκι εδώ και δυο χρόνια, έχει πουλήσει τις μετοχές του σε τρείς άλλους επιχειρηματίες και αυτοί με την σειρά τους εδώ και κάποιους μήνες πουλούσαν ποσοστά στον Αλβανό που έπεσε νεκρός απο τις σφαίρες των πληρωμένων δολοφόνων.

Η υπόθεση μεταφέρθηκε απο το τμήμα εκβιαστών στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής καθώς διαπιστώθηκε πώς ο νεκρός είχε σχέσεις με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πώς πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στρέφουν την έρευνα τους σε γνωστά πρόσωπα που είναι χωμένα μέσα στην «ντόπα» και στην διακίνηση.

 

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog