«Συννεφιασμένη» Δευτέρα

Ασθενής, σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, ενώ το πρωί ο καιρός θα είναι κατά τόπους κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα νότια τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σταδιακά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, την Τρίτη, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ