«Τύφλα» στο ποτό 37χρόνος στην Λάρνακα: Αντιστάθηκε βρίζοντας στη σύλληψη του

Με 117 μιλιγκράμ αντί 22 αλκοόλ, άνδρας ηλικίας 37 χρόνων από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη περιοχή Καμάρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.30 χθες βράδυ 37χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη περιοχή «Ζήνων» στις Καμάρες και προκάλεσε την προσοχή των αστυνομικών που βρίσκονταν στη περιοχή.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που του έγινε, η ένδειξη ήταν 117 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το κανονικό.

Ο οδηγός αρνήθηκε στη συνέχεια να δώσει τελικό δείγμα εκπνοής για έλεγχο αλκοόλης και συνελήφθηκε. Σε έρευνα που έγινε στον 37χρονο εντοπίστηκε στη κατοχή του ένα τσιγάρο με ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και ένας σπαστήρας που περιείχε ένα περίπου γραμμάριο ξηρή φυτική ύλη κάνναβη.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο άνδρας τους εξύβριζε με διάφορες φράσεις ενώ επιτέθηκε στους άνδρες της δύναμης με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση όπου αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Λάρνακας σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ