Απόπειρα αρπαγής εφτάχρονου αγοριού στην Ηλεία

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ύποπτου οχήματος δεν απέδωσαν καρπούς όπως είχε γίνει και στα προηγούμενα περιστατικά

Μετά την Κοζάνη και την Κρήτη, τώρα και από την Ηλεία έρχονται καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου παιδιού από τους επιβάτες ενός λευκού φορτηγού τύπου «κλούβα»! Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οχήματος, πάντως, δεν απέδωσαν καρπούς όπως είχε γίνει και στα προηγούμενα περιστατικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το φορτηγάκι σταμάτησε ακριβώς δίπλα σε ένα 7χρονο αγοράκι που περπατούσε μαζί με την μητέρα του στην άκρη της εθνικής οδού Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, με προορισμό ένα σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πλατάνου. Ξαφνικά, ένας άγνωστος άνοιξε την πλαϊνή πόρτα, αλλά η εμφάνιση ενός διερχόμενου αυτοκινήτου τον έκανε να την κλείσει ξανά και το βαν έφυγε με ταχύτητα.

Η μητέρα πρόλαβε να δει ότι το φορτηγάκι είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά δεν συγκράτησε τον αριθμό. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του ύποπτου οχήματος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πάντως, οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και εκείνοι τους υπόλοιπους γονείς των μαθητών, ώστε να προσέχουν στις μετακινήσεις τους.

Πηγή: protothema.gr