Αραδίππου: Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο πρόσφερε τοπικό γυμναστήριο

Τετρακόσια μέτρα από τρόφιμα προσέφερε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αραδίππου γυμναστήριο που εδρεύει στον Δήμο.

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης ο οποίος ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως «κάθε χρόνο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από το συγκεκριμένο γυμναστήριο (dp Sports Club) για συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας. Φέτος η προσπάθεια αυτή γίνεται με ένα ειδικό τρόπο, δηλαδή τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν και απλώθηκαν στο δρόμο έξω από το κτίριο σε γραμμές μήκους 400 μέτρων, συνδυάζοντας έτσι τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης με τη γυμναστική».

Πρόσθεσε ότι «σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αραδίππου προσφέρει βοήθεια σε 150 άπορες οικογένειες ωστόσο υπάρχουν και αρκετά άτομα τα οποία νοιώθουν άβολα να έρθουν στο Παντοπωλείο για να πάρουν τρόφιμα. Εμείς γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες οικογένειες και τις βοηθούμε με το δικό μας τρόπο».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο «την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα δοθούν στις άπορες οικογένειες τα  πακέτα για τα Χριστούγεννα και στις 29 του μήνα τα πακέτα για την Πρωτοχρονιά. Στα πακέτα θα υπάρχουν εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, κοτόπουλο, κρέας και όλα τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι».

Ερωτηθείς κατά πόσον στα πακέτα θα υπάρχουν και δώρα για τα μικρά παιδιά, ο κ. Ευαγγελίδης απάντησε «όχι από το Παντοπωλείο, ωστόσο ο Δήμος με τη διενέργεια διάφορων εκδηλώσεων τις ημέρες αυτές, προσφέρει στα μικρά παιδιά διάφορα δώρα. Ταυτόχρονα δώρα δίνονται στα παιδάκια κατά τη διάρκεια της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Αραδίππου στις 26 Δεκεμβρίου».

Ο Δήμαρχος Αραδίππου εξέφρασε τις ευχαριστίες του «στους ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου και σε όλους όσοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για να δοθούν αυτές τις γιορτινές μέρες στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και χρειάζονται την βοήθεια μας».