Δάκρυσαν και οι πέτρες: Το μήνυμα στον Παντελίδη και το τραγούδι που… (Βίντεο)

Και κάπως έτσι σεμνά και με απίστευτο σεβασμό στον ίδιο τον Παντελή και την οικογένεια του, ένας νέος καλλιτέχνης αποφάσισε να βγεί σήμερα στην πιάτσα με ένα απο τα αγαπημένα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ρωμανός πρίν μπεί στην διαδικασία να προχωρήσει με το «Λάθος μου» επισκέφτηκε την οικογένεια Παντελίδη, όπου και δεσμέυτηκε να μην χρησιμοποιήσει τίποτε απο τα υλικά που έχει μαζί με τον Παντελή και να προχωρήσει μόνο σε μια αφιέρωση σητν μνήμη του. Κάτι που βρήκε σύμφωνους τόσο την μητέρα του Αθηνά αλλά και τον Τριαντάφυλλο. Ο Νϊκος έγραψε χθές λίγο πρίν κυκλοφορήσει η νέα δουλειά του επίσημα: «φφφσσσστ? δυνατε μου εσυ απο εκει ψηλα…ναι εσυ ο πρωτος που περασες ολους τους πρωτους!….δεν τ’ φησα στην μεση το αγαπημενο σου ,εστω και μονος μου βρηκα αγαπη και δυναμη να σε κανω να χαμογελασεις …αφιερωνω π.π. καλη ακροαση δωστε του πνοη να ταξιδεψει μακρυα και εκει ΨΗΛΑ»

Σήμερα κυκλοφορεί το τραγούδι που λάτρευε ο Παντελής να αποδίδει στις πίστες αλλά και να ακούει για να να χαλαρώνει τα πρωϊνα του. Στο βίντεο κλίπ συμμετέχει για πρώτη φορά και το γνωστό μοντέλο αναστασία βοσκανίδου, η οποία δείχνει να το απολαμβάνει. Και μεταξυ μας. Είναι πάρα πολύ καλή. Μάλιστα έμαθα ότι συμμετείχε αφιλοκερδως μιας και την ένωνε κι εκείνη μια πολύ όμορφη περίοδος έρωτα με τον Παντελή.

Δείτε το κλίπ… Αξίζει!

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog