Δημόσια συγγνώμη στον Αλέξη Γεωργούλη – Ποια παρουσιάστρια «μετάνιωσε» (Βίντεο)

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Ναταλία Γερμανού από τον Αλέξη Γεωργούλη για μια… ροζ αποκάλυψη, που έκανε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της.

Η “πιπεράτη” αποκάλυψη της Γερμανού για Γεωργούλη! «Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τη φασαρία…»

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη. Συγγνώμη από τον Αλέξη Γεωργούλη για τη δημοσιοποίηση αυτού του αστείο περιστατικού που έγινε στα Γιάννενα πριν από 10 χρόνια και το δημοσιοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως ήταν λίγο άκομψο εκ μέρους μου, το έκανα εντελώς για πλάκα. Έχει τσαντιστεί και δεν το ξέρω επειδή το είπε εκεί, το ξέρω γιατί με τον Αλέξη είμαστε φίλοι και λίγο με μάλωσε.

Κατάλαβα το εξής, επειδή δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν κι επειδή έχω πει πολλές φορές ότι το χιούμορ που κάνουμε δεν το εκλαμβάνουν όλοι ως χιούμορ, θέλω τα λάθη μου να τα παραδέχομαι δημόσια. Λέω ότι εγώ πραγματικά το είπα χιουμοριστικά και κομπλιμενταριστικά το έκανα κιόλας, όμως επειδή δεν έχω την απαίτηση όλοι να εκλαμβάνουν ως χιούμορ αυτά που εγώ λέω χιουμοριστικά, συγγνώμη, my bad. Sorry Αλέξη, δικό μου το λάθος».

Πηγή: zappit