Δείτε ποιους, ο Σταύρος Χατζησάββας «άρπαξε από το αυτί», και τους σέρνει στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή

Ο Σταύρος Χατζησάββας μαινόμενος όσο ποτέ άλλοτε, σε μια μακροσκελέστατη κατάθεση σέρνει στην κυριολεξία στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή την λειτουργό του Γραφείου Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, τον προϊστάμενο της καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το πρόβλημα άρχισε από τις ενέργειες της συγκεκριμένης λειτουργού η οποία, από την θέση που κατέχει και ασκεί τα όποια καθήκοντα της, σε σχέση με δημοσιογραφικές αποστολές (από Κύπρο) κάλυψης και προβολής διαφόρων ζητημάτων που αφορούν την δράση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σύμφωνα με τον κ. Χατζησάββα, η συγκεκριμένη λειτουργός με τις ενέργειες της, έχει δημιουργήσει δυο ταχύτητες και δυο κατηγορίες δημοσιογράφους.

Ο Σταύρος Χατζησάββας υπέβαλε χθες γραπτώς καταγγελία στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή. Μεταξύ άλλων αναφορών του ο Σταύρος Χατζησάββας τους καταγγέλλει για αθέμιτες ενέργειες, για διακριτική μεταχείριση, για κατάχρηση εξουσίας και για παράτυπες διαδικασίες.

«Ρωτώ δημόσια και περιμένω απάντηση» σημείωσε ο κ. Χατζησάββας. «Για ποιαν Ευρώπη των ίσων ευκαιριών και των ίσων δικαιωμάτων μας λέτε; Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή, ΔΕΝ είναι η Ευρώπη που θέλουμε, η Ευρώπη που μας αξίζει!»