Εγκαίνια για τους νέους χώρους της Apple στα Public

Public και Apple ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσφέρουν τώρα ακόμη περισσότερες επιλογές και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση, μέσα από την αναβάθμιση του καταστήματος στην Πάφο.

Από την 1η Δεκεμβρίου, οι χώροι της Apple στα Public Πάφου θα είναι ανανεωμένοι και αναβαθμισμένοι, κατέχοντας περίοπτη θέση μέσα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, η περιοχή που είναι αφιερωμένη στην αγαπημένη εταιρεία του κυπριακού κοινού θα είναι ακόμη πιο εύκολα αντιληπτή, με ειδικές σημάνσεις ανά προϊόντα και κατηγορία. Παράλληλα, όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της Apple θα διατίθενται προς επίδειξη, πάντα σε πλήρη φόρτιση και λειτουργία, μαζί με ειδικό περιεχόμενο. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των αγαπημένων τους προϊόντων στο έπακρο, αφού το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι ειδικά εκπαιδευμένο για να λύσει και να απαντήσεις σε όλες τις απορίες, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Οι νέοι χώροι σχεδιάστηκαν και εγκαταστάθηκαν από την ίδια την Apple με τη συνεργασία και την επιμέλεια των Public.

Η Apple έχει επιλέξει το κατάστημα Public στην Πάφο μαζί με τα αντίστοιχα σε Γλυφάδα, Mall και Τσιμισκή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, για τη σχετική αναβάθμιση, ώστε να προωθήσει ακόμη περισσότερο και αποτελεσματικότερα το brand της.

Η συγκεκριμένη καμπάνια εντάσσεται στην ευρύτερη συνεργασία που έχουν τα Public με την Apple και στο πλαίσιο ανάπτυξης της σχέσης τους – μιας σχέσης που έφερε το Apple Shop στη Λευκωσία, τον Νοέμβριο.

Τα Public σας περιμένουν στο κατάστημα της Πάφου για να ζήσετε μοναδικές, Apple στιγμές!

Public, 10 χρόνια στη ζωή μας, στην καρδιά μας, στην Κύπρο!