Εκτός προεκλογικής εκστρατείας ο Κατσουρίδης: «Δυστυχώς δε βρέθηκε διέξοδος» (Βίντεο)

Εκτός προεκλογικής εκστρατείας βρίσκεται εν τέλει ο Νίκος Κατσουρίδης.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» και μίλησε για διάφορα θέματα επικαιρότητας, ξεκινώντας με τα ποσοστά αποχής, για τα οποία γίνεται συχνά αναφορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κ.Κατσουρίδης χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η απογοήτευση οδήγησε στην απαξίωση. Με το να μη μετέχεις, ούτε καν αναβάλλεις το πρόβλημα, απλά το μεγαλώνεις.», ενώ συμπλήρωσε πως «Είναι ανησυχητικοί οι αριθμοί.»

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο θέμα εμπλοκής του στην προεκλογική εκστρατεία, υπέρ του Σταύρου Μαλά. Ο κ.Κατσουρίδης κατέστησε σαφές πως δε βρέθηκε λύση, αναφέροντας: «Δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό να βρεθεί μια διέξοδος, που να επιτρέπει την εμπλοκή στην προεκλογική εκστρατεία».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραμένει μακριά από την οποιαδήποτε προεκλογική διαδικασία, ενώ ξεκαθάρισε πως αν θα συμμετείχε σε αυτήν, θα γινόταν μόνο με το ΑΚΕΛ. «Είμαι μέλος του ΑΚΕΛ ακόμα, κάτω από ειδικό καθεστώς. Δεν έχει να κάνει με το Σταύρο Μαλά η διαδικασία αυτή.»

Ο κ.Κατσουρίδης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα, καθώς και η λύση του Κυπριακού ζητήματος, λέγοντας πως «Είναι οριακά τα πράγματα για την Κύπρο. Είμαστε πάνω σε ένα σχοινί και σχοινοβατούμε. Το οποίο μπορεί να καταλήξει σε μια λειτουργική και βιώσιμη λύση ή μπορεί να καταλήξει στη διχοτόμηση οριστικά.»

Τέλος, μίλησε για το ρόλο που θα παίξει το πρόσωπο, το οποίο θα είναι ο νικητής των επερχόμενων Προεδρικών Εκλογών στην επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: