Ελλάδα: Άρπαξαν 25.000 ευρώ από γυναίκα ταχυδρόμο

Τα πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι μιας ταχυδρόμου, ίσως οδηγήσουν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στα ίχνη των κακοποιών που διέρρηξαν το αυτοκίνητό της και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για την καταβολή συντάξεων σε χωριά της δυτικής Αιγιάλειας.

Η γυναίκα που εργάζεται ως ταχυδρομική διανομέας στο Αίγιο παρέλαβε από την υπηρεσία της 25.000 ευρώ στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας για να τα μοιράσει. Το δρομολόγιό της περνούσε από το χωριό της, την Καλλιθέα Αιγίου, κι έτσι πάρκαρε για λίγα λεπτά το αυτοκίνητό της και ανέβηκε στο σπίτι της για να πάρει κάτι. Όσο έλειπε, όμως, πέρασε ένα μοτοποδήλατο με δυο μαυροντυμένους άνδρες και ο συνεπιβάτης που φορούσε κουκούλα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, άρπαξε την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του!

Η διανομέας ειδοποίησε έντρομη την Αστυνομία που ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες, την ταυτότητα των οποίων ελπίζει να αποκαλύψει το βίντεο της κάμερας. Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα και από άλλα σημεία του δρομολογίου της γυναίκας, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κακοποιοί γνώριζαν ότι μεταφέρει μεγάλο χρηματικό ποσό και να την παρακολουθούσαν με σκοπό να τη ληστέψουν. Όμως, εκείνη τους… διευκόλυνε άθελά της.

Πηγή: protothema.gr