Επίσκεψη αντιπροσωπεία της Κίνας στο ΕΒΕ Πάφου

Αντιπροσωπεία από την Κίνα αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Shaanxi Tourism και τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Πολιτιστικού Τουρισμού Shaanxi Huaqinggong επισκέφτηκαν χθες βράδυ τα Γραφεία του  Επιμελητηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα πολιτιστικού τουρισμού με σκοπό την εξεύρεση τρόπων και μεθόδων προώθησης και ενίσχυσης της συνεργασίας των δυο Πόλεων.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως στην αποστολή συμμετείχαν επτά πρόσωπα από την πόλη Λί Γιαγκ της Κίνας με τη συμμετοχή ανώτερων αξιωματούχων του Δήμου και της πόλης Λι Γιάγκ στη συνοδεία και της Γραμματέας του Κομουνιστικού κόμματος της πόλης καθώς και μέλους του Δήμου Λι Γιαγκ.

Ο κ. Δημητριάδης σημείωσε, πως είναι η τέταρτη επίσκεψη που γίνεται από την πόλη Λι Γιάγκ στην Πάφο στην  προσπάθεια του ΕΒΕ Πάφου να εδραιώσει στενές σχέσεις συνεργασίας του Εμπορίου της Βιομηχανίας των Υπηρεσιών και του Τουρισμού.

Έχουμε ήδη είπε, συμφωνήσει λεπτομερές πρόβλημα ενώ συμπλήρωσε, σχετικός κατάλογος των ενδιαφερομένων επενδυτών για την Πάφο θα αποσταλεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου.

Ταυτόχρονα συνέχισε, το ΕΒΕ έχει αναλάβει να προωθήσει αυτόν τον κατάλογο σε ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες της Πάφου που ασχολούνται με τους συγκεκριμένους τομείς, ώστε να μπορέσουν να φέρουν τους επιχειρηματίες των δύο πλευρών να συνεργαστούν μεταξύ τους και οι σχέσεις μεταξύ ΕΒΕ και του Επιμελητηρίου αλλά και της πόλης Λι Γιάγκ να μπορέσει να ενισχυθεί, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ