Το… καζανάκι έστειλε στο Πειθαρχικό τέσσερις δημοσιογράφους της ΕΡΤ! (Βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του μαραθωνίου – Ο δημοσιογράφος είχε πάει τουαλέτα με το μικρόφωνο ανοιχτό κι όταν ο σκηνοθέτης ούρλιαζε να το κλείσουν, ήταν ήδη αργά…

Στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ κλήθηκαν να απολογηθούν οι τέσσερις εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης που εμπλέκονται στην διαβόητη «γκάφα» με το… καζανάκι κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Μαραθωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι typologies.gr, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν επέλεξε τη μέθοδο της ΕΔΕ, αλλά της απευθείας κλήσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, προκειμένου να ελέγξει τις ευθύνες των εργαζομένων.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης με έναν δημοσιογράφο να φωνάζει on air: «Πού είναι η τουαλέτα; Είναι πάνω;», την ώρα που ο παρουσιαστής περιέγραφε τις βραβεύσεις του Μαραθωνίου.

Απάντηση δεν ακούγεται να πήρε, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε αφού, ελάχιστα λεπτά αργότερα, κατά την μετάδοση της απονομής των μεταλλίων των νικητών του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων, ακούστηκε ολοκάθαρα το καζανάκι!

«Ρεεεεεεεε, κόψτε τον ήχο!» ακούγεται ωρυόμενος προφανώς ο σκηνοθέτης, είναι όμως πια πολύ αργά.


Πηγή: protothema.gr