«Κόκα Gate» στο Κολωνάκι – Το μοίρασμα, οι γόνοι και τα παρτάκια

Ακόμα δεν έχετε δει απολύτως τίποτε. Δεν είναι μόνο οι 27 που παραπέμπονται σε δίκη… τον Μάιο, ανάμεσα τους Αλβανοί βαποράκια και μαϊντανοί σελέμπριτις. Και το γράφω έτσι καθώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς η έρευνα δεν σταματάει εδώ και αναμένεται να προσαχθούν και άλλα “μπουμπούκια”.

Διότι δεν μιλάμε για ένα κύκλωμα παρεϊστικο που ο ένας έδινε στον άλλον “κοκο” για να βγάζει γούστα. Μιλάμε για ένα κύκλωμα “βεντάλια”.

Η προσπάθεια της Αστυνομίας να ξεριζώσει τη επιχείρηση “κοκα-Κολωνάκι”είναι μεγάλη και συνεχής. Πρόκειται για μια επιχείρηση που έχει πολλούς ομόκεντρους κύκλους στις γραμμές των οποίων βρίσκονται γνωστά μοντέλα που μας έχουν απασχολήσει πολύ στο παρελθόν, γυμνάστριες και ψευτογυμνάστριες που απολαμβάνουν της δημοσιότητας είτε επειδή μας δείχνουν συχνά τα οπίσθιά τους είτε επειδή διατηρούν σχέσεις με αναγνωρίσιμα πρόσωπα, επιχειρηματίες της νύχτας αλλά και της ημέρας, γόνους εφοπλιστών, ηθοποιούς νέους κυρίως με ύφος χιλίων καρδιναλίων απέναντι στους δημοσιογράφους, “τσόλια” κάθε μορφής και φύλου και άλλα “καλά παιδιά”.

Το παιχνίδι είναι στημένο καιρό. Μόνο που η έννοια βαποράκι πλεόν έχει περάσει σε άλλη διασταση.

Ο κάθε πελάτης ή πελάτισσα μοιράζουν κοκαϊνη σε άλλους για να εξασφαλίσουν την δική τους δόση. Δεν είναι πλεόν θέμα χρημάτων. Είναι θέμα εθισμού. Γι΄αυτό τον λόγο και βρίσκεις πολύ “σκόνη” και παντού.

Ο τρόπος; Απλός. Βάζεις μέσα στο μαγαζί σου έναν ντίλερ ο οποίος σέρνει βίζιτες και μοντέλα, κερνάς το τραπέζι δόλωμα με την υποχρέωση τα κοριτσάκια αυτά τα αθώα που κάθε τόσο πηγαίνουν στην τουαλέτα-όχι για την φυσική ανάγκη τους- να ποστάρουν εικόνες και να ταγκάρουν το νυχτερινό κέντρο όπου και διασκεδάζουν και κατόπιν καλείς και ισχυρές παρέες γόνων με την υπόσχεση ότι θα περάσουν καλά.

Ο ντίλερ δίνει τα γραμμάρια του στα κοριτσάκια κι εκείνα μοιράζουν στους γόνους, που δεν τους απασχολεί πόσα μώβ θα ξοδέψουν.

Αυτό ήταν και το μεγάλο πρόβλημα των αστυνομικών στην αρχή της έρευνας. Δεν εντόπισαν τα γνωστά βαποράκια στα νταραβέρια αλλά κορίτσια γνωστά και εστεμμένα, τα οποία λίγο καιρό μετά αλλάζαν και εικόνα μιας και ο εθισμένος γόνος έκανε δωράκια τα νέα “βυζάκια” τους χειλάκια τους , μυτούλες τους και ανορθώσεις γλουτών.

Και όλα αυτα τα κοριτσάκια αποτελούν για τα νεώτερα πρότυπα. Όχι για όλα τα κορίτσια ευτυχώς. Αλλά το “ζωάρα” τα ταξίδια και τα γούστα είναι στην καθημερινότητα τους παρά την κρίση…

Πρόκειται για καμμένες χαζογκόμενες ανήθικες με τεράστια κενά αγωγής απο τους γονείς τους που τους ενδιαφέρει μόνο η εικόνα και το πώς θα φανούν.

Αυτά τα κορίτσια δεν είναι πρότυπα. Θύματα είναι ενός ακήρυχτου πολέμου. Αυτού των ναρκωτικών.

Το νού σας!

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog