Το μεγάλο «κοκο-πάρτι» την Πρωτοχρονιά σε βίλα και το πάγωμα

Δεν θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι γνωστής κοσμικής κυρίας που λατρεύει τα πανάκριβα ρούχα και ακόμη περισσότερο τα ακριβά κοσμήματα. Η συγκεκριμένη έχει δύο ακόμη πάθη: Τους πολύ νεότερούς της άνδρες τους οποίους πληρώνει αδρά αν χρειαστεί για να της κρατούν συντροφιά και την κοκαίνη.

Μπορεί να μην το γνωρίζουν πολλοί αυτός όμως ήταν ο βασικός λόγος του πολύκροτου διαζυγίου της πριν χρόνια και ας βγήκαν άλλα προς τα έξω.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το όνομα της κυρίας αυτής δεν έχει σχέση με την άλλη κοσμική κυρία που αναφέρεται στο βούλευμα της δικογραφίας που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη είναι χρόνια χρήστρια ποτέ δεν έχει απασχολήσει τις αρχές.

Πάντα έστελνε έναν έμπιστο οικιακό βοηθό ασιατικής καταγωγής για την παραλαβή της λευκής σκόνης κάνοντας χρήση κυρίως στο σπίτι της και σπανίως σε νυχτερινά κέντρα τα οποία ούτως ή άλλως έχει πάψει τα τελευταία χρόνια να επισκέπτεται.

Βέβαια μια φορά το χρόνο στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς διοργάνωνε το μεγάλο πάρτι όπου γινόταν άφθονη χρήση κόκας. Αυτά από εδώ και στο εξής κόβονται μαχαίρι: Το πάρτι για φέτος ματαιώθηκε και η ίδια θα κάνει γιορτές στις Γαλλικές (όχι στις Ελβετικές) άλπεις. Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε σε επστήθια φίλη της σκοπεύει να είναι πολύ προσεκτική από δω και πέρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κόψει την κόκα. Καθώς και αυτή δυστυχώς όπως και πολλοί άλλοι είναι βαριά εθισμένη. Κρίμα γιατί είναι ακόμη ωραία γυναίκα παρά την ηλικία της.

Πηγή:gossip-tv/nassos.blog