Ν.Αναστασιάδης: Έχουμε στενότατη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση

‘Εχουμε μια στενότατη συνεργασία με την ελληνική Κυβέρνηση, όχι μόνο στα οικονομικά δρώμενα, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη ασφάλεια, σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή, δήλωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του, σε εκδήλωση του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τον σύνδεσμο, ο οποίος, όπως είπε «μέσα από τις πρωτοβουλίες του προσπαθεί να προωθήσει τις στενές επιχειρηματικές δραστηριότητες μεταξύ των δύο χωρών, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και συνεργούς».

Επίσης, είπε ότι μέσα από τις δράσεις του ο Σύνδεσμος δημιουργεί τις προοπτικές στενότερων επιχειρηματικών σχέσεων, για να προσθέσει ότι «μέσα από τη δική μας συνδρομή θεμελιώνουμε μια συνεργασία που είναι απολύτως αναγκαία και απαραίτητη αν λάβετε υπόψη ότι έχουμε μια στενότατη συνεργασία με την ελληνική Κυβέρνηση, όχι μόνο στα οικονομικά δρώμενα αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη ασφάλεια, σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή».

«Αν όλοι οι παράγοντες συμβάλουν στην ευημερία των λαών των δύο χωρών αυτό θα ήταν κάτι από τα σημαντικότερα. Θεωρείται ένας πυλώνας αυτός στην όλη προσπάθεια οι σχέσεις μας να συνεχίσουν να είναι όσο πιο δημιουργικές επ’ ωφελεία όλων», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ