Ο Περδίκης, η υποψηφιότητα Ν. Παπαδόπουλου και η «κλίκα» που μας κυβερνά (Βίντεο)

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο», ο πρόεδρος των «Οικολόγων», Γιώργος Περδίκης, μίλησε για την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου, για τα λάθη της Κυβέρνησης, για τις δημοσκοπήσεις, αλλά και για τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Περδίκης ανάφερε πως, «έχουν κι αυτές τις αλήθειες τους», θεωρώντας πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να περάσει στον δεύτερο γύρο. Ενώ τόνισε πως όλες οι δημοσκοπήσεις συμφωνούν πως αυτός που πλησιάζει τον Νίκο Αναστασιάδη είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συνεχίζοντας είπε πως, «Όσοι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα σε αυτή τη χώρα, όσοι θέλουν να αλλάξει η Κυβέρνηση, όσοι θέλουν να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση… θα πρέπει να επιλέξουν Νικόλα Παπαδόπουλο».

«Φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις πως είχαμε δίκαιο, χρειαζόταν μια ανεξάρτητή υποψηφιότητα που να μην έχει κομματικό χαρακτήρα, για να κτυπήσει αυτό το απόλυτο φαβορί. Ε, δεν βρέθηκε αυτή η ανεξάρτητη υποψηφιότητα, πρέπει να πάμε πίσω στον Απρίλιο… και να μιλάμε για αυτή την ανεξάρτητη υποψηφιότητα; Μία είναι η υποψηφιότητα και την υποστηρίζουμε μετά φανατισμού, το Κίνημα των Οικολόγων Συνεργασίας Πολιτών, είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, όπως ανάφερε.

Ενώ τόνισε πως η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, «είναι η καλύτερη υποψηφιότητα, είναι η μόνη που μπορεί να διώξει από το Προεδρικό αυτή την κλίκα που μας κυβερνά, με όλα τα κακά που μας έφερε».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Πρόερου του ΕΛΑΜ, σχολίασε πως δεν απ’ ότι γνωρίζει δεν είχε κάποια επαφή με το ΕΛΑΜ, το εκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Περδίκης στο «Πρωτοσέλιδο»: