Προσωποκράτηση 36χρονου και 18χρονης

Διάταγμα προσωποκράτησης δύο ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου και 18χρονης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 31χρονου, σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, κλάπηκε στις 28 Νοεμβρίου, 2017, στην πόλη Πάφου και μετά από πληροφορία στην Αστυνομία εντοπίστηκε γύρω στις 9.30 το βράδυ χθες 3 Δεκεμβρίου, 2017, να βρίσκεται σταθμευμένο σε σημείο της πόλης Πάφου.

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε 36χρονος, ο οποίος τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν για έλεγχο και μετά από σωματική έρευνα εντόπισαν στην κατοχή του τα κλειδιά του πιο πάνω αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Πλησίον του σημείου εντοπίστηκε και 18χρονη, στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκαν στη συνέχεια από μέλη της Αστυνομίας, δύο κλειδιά αυτοκινήτων και μία φωτογραφική μηχανή, για τα οποία η 18χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι 36χρονος και 18χρονη τέθηκαν υπό κράτηση και παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους για δύο ημέρες, μετά από αίτημα της Αστυνομίας για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ