Σοκαριστικό βίντεο: Άγριο ξύλο σε μουσουλμάνα επειδή αντιστάθηκε στο bullying συμμαθητριών της

Ο Shakeel Munshi λέει ότι η κόρη του, είχε επανειλημμένα πέσει θύμα εκφοβισμού από πολλά κορίτσια στο Γυμνάσιο στην πόλη Boca Raton, της Φλόριντα «επειδή ήταν μουσουλμάνα»


Μια 14χρονη μουσουλμάνα χτυπήθηκε βάναυσα από τους συμμαθητές της στη Φλόριντα. Ένα βίντεο της επίθεσης δημοσιεύτηκε από τον πατέρα της, ο οποίος δήλωσε ότι το κορίτσι ήταν θύμα, λόγω της θρησκείας της. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίθεση.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook από τον πατέρα του κοριτσιού την Παρασκευή. Ο Shakeel Munshi λέει ότι η κόρη του, είχε επανειλημμένα πέσει θύμα εκφοβισμού από πολλά κορίτσια στο Γυμνάσιο στην πόλη Boca Raton, της Φλόριντα «επειδή ήταν μουσουλμάνα». Παρ’ όλα αυτά «αποφάσισε να το αντιμετωπίσει» και να μιλήσει στα άτομα που βρίσκονταν πίσω από τις απειλές. Εντούτοις, «χτυπήθηκε άσχημα από μια συμμορία κοριτσιών» την Πέμπτη, είπε.

Ο Munshi είπε αργότερα στο NBC Miami ότι οι έφηβοι συνήθιζαν να αποκαλούν την κόρη του τρομοκράτη. “Έχει μώλωπες στο πρόσωπό της. Το ένα μάτι της είναι μαύρο – στο λαιμό, είχε νυχιές, μεγάλα σημάδια στο λαιμό της, ενώ υπάρχουν πολλά μεγάλα καρούμπαλα στο πρόσωπό της, στο κεφάλι της», είπε ο Munshi.

Το Γραφείο Sheriff της Palm Beach County (PBSO) δημοσίευσε μια δήλωση αργότερα την Παρασκευή, λέγοντας ότι η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Το Συμβούλιο για τις Αμερικανο-Ισλαμικές Σχέσεις-Φλόριντα (CAIR) καταδίκασε την επίθεση εναντίον της κοπέλας, καλώντας τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να ασκήσουν κατηγορίες εναντίον εκείνων που χτύπησαν τη Manaal.

«Η CAIR-Φλόριντα δέχεται πολυάριθμες καταγγελίες για περιστατικά σχολικού εκφοβισμού και σοβαρές επιθέσεις εναντίον μουσουλμανικής νεολαίας με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό», είπε σε δήλωσή του ο Omar Saleh, σύμβουλος αστικών δικαιωμάτων CAIR-Florida. «Έχουμε φτάσει στην οικογένεια του θύματος και θα διασφαλίσουμε ότι αυτό το σοβαρό θέμα θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και κατάλληλα από τους τοπικούς αξιωματούχους».

Πηγή:protothema