Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Κώστα- Έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Το τελευταίο αντίο θα δοθεί σήμερα στον Κώστα Κωνσταντίνου.


Ο πρόεδρος της Πολιτιστική Κίνησης Λεμεσού «Επιλογή», Κώστας Κωνσταντίνου, απεβίωσε χθες την Κυριακή (3/12), μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα, θα δοθεί σήμερα Δευτέρα (4/12), η ώρα 12.30, στο Ιερό Ναο Αγίου Κοσμά (Σφαλαγγιώτισσας).

Μετά την κηδεία η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια και θα γίνονται εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, αντί στεφάνων.

Η Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού «Επιλογή»

Η Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού «Επιλογή», ιδρύθηκε ως σωματείο (μη-κερδοσκοπικός, μη-κυβερνητικός οργανισμός) τον Νοέμβριο του 1992, με την παρουσία δεκάδων καλλιτεχνών, ανθρώπων με πολιτιστική δράση, με όραμα και στόχο έναν κόσμο καλύτερο, μια κοινωνία με αξίες και καλή ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους της πόλης της Λεμεσού, δηλαδή τη δημιουργία της κοινωνίας του ενεργού πολίτη. Η «Επιλογή» δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε τότε στα πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα.

Σήμερα, η «Επιλογή» είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Κύπρου, με βαθιές κοινωνικές ρίζες και περισσότερα από 250 μέλη, κυρίως νέους, που εμπλέκονται σε τακτικές δραστηριότητες των τεσσάρων χορωδιών μας – Χορωδιακού Εργαστηρίου, Παιδικής Χορωδίας, Χορωδίας Νέων και της Μικτής Χορωδίας. Η Επιλογή διοργανώνει συναυλίες και φεστιβάλ, ποικίλα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμούς ζωγραφικής και ανταλλαγές νέων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο με χιλιάδες ακροατές κάθε χρόνο.