TELIA & PAVLA BBDO. ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΙΔΕΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.

Τα 35 χρόνια δυναμικής λειτουργίας και δημιουργικής παρουσίας της στον τομέα της κυπριακής επικοινωνίας και διαφήμισης γιορτάζει φέτος η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA BBDO.

Και τα γιορτάζει με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο για τα δεδομένα μιας διαφημιστικής εταιρείας!

Όπως ανακοινώθηκε σε διάσκεψη τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στον τρίτο όροφο του κτηρίου της εταιρείας, στην Περικλέους 62, η TELIA & PAVLA BBDO είναι ο χορηγός και υποστηρικτής τεσσάρων σημαντικών ενεργειών, καθεμία από τις οποίες αποτελεί και μια προσφορά στην κυπριακή κοινωνία και τον πολιτισμό της.

«Στο παρελθόν σε παρόμοιες επετείους κάναμε θρυλικά πάρτι που πραγματικά έγραψαν ιστορία για τους πελάτες και συνεργάτες μας, παράλληλα κάναμε και κάποια έργα φιλανθρωπικού χαρακτήρα χωρίς όμως να τα εντάσσουμε ποτέ κάτω από κάποια ομπρέλα ή ιδιαίτερη προβολή» είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Στέλιος Αναστασιάδης. «Οι εποχές όμως άλλαξαν κι επιβάλουν να συνεισφέρουμε στον τόπο μας με ακόμη πιο ουσιαστικό τρόπο. Γι’ αυτό, για τα 35 χρόνια μας ενώ πάντα επιμένουμε στη δημιουργική δουλειά και στα αποτελέσματα, παράλληλα συμβάλουμε με σημαντικές ενέργειες στην κοινωνία μας και τον πολιτισμό.»

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Άθως Κυριάκου
είπε συμπληρωματικά: «Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μια κοινωνία με πολλές ανάγκες και δίψα για δημιουργία. Επειδή ο τομέας της δημιουργίας μας αφορά άμεσα, θέλουμε να συμβάλουμε ακόμη περισσότερο σε αυτόν και να αφήσουμε ως εταιρεία ουσιαστικό έργο στον τόπο μας και τις νέες γενιές».

Στη διάσκεψη αναλύθηκαν ιδιαίτερα τα 4 σημαντικά έργα στα οποία η εταιρεία συνέβαλε πρόσφατα και θα συμβάλει στο μέλλον καθώς κάποια από αυτά είναι σε εξέλιξη.

Ένα τέτοιο πολύ σημαντικό έργο, είναι η συμπαραγωγή για τη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου», η οποία γυρίστηκε πρόσφατα στην Κύπρο με μια πλειάδα εξαιρετικών Κύπριων ηθοποιών και αναμένεται να είναι έτοιμη σύντομα. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από την Creative Director της TELIA & PAVLA BBDO, κ. Αναστασία Τσάμη, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο γνωστός Κύπριος Σκηνοθέτης Πέτρος Χαραλάμπους. Η ταινία πραγματεύεται την αληθινή ιστορία ενός αγνοουμένου της τουρκικής εισβολής του 1974, του Σωτήρη Χατζηπαναγή και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.


«Το ευαίσθητο θέμα των αγνοουμένων της κυπριακής εισβολής ήταν πάντα πιο εύκολο να το ‘αγνοούμε’. Εμείς επιλέξαμε να το αγγίξουμε και να δημιουργήσουμε ένα έργο που θα μείνει και θα αφορά όχι μόνο τον τόπο μας αλλά και κάθε άνθρωπο που έρχεται σε επαφή με τις συνέπειες του πολέμου. Ένα έργο που δυστυχώς αφορά πολλούς ανθρώπους στον κόσμο που ζούμε» ανέφερε η Διευθύντρια Δημιουργικού της εταιρείας κ. Αναστασία Τσάμη.

Σημαντικό επίσης pro bono έργο ανέλαβε η εταιρεία όσoν αφορά τους νέους του τόπου μας.
Συγκεκριμένα, η TELIA & PAVLA BBDO ανήκει στην ομάδα που εργάζεται καθημερινά για την υποψηφιότητα της Λευκωσίας ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων 2021. Στόχος της ενέργειας είναι η ανάδειξη της πρωτεύουσάς μας ως η καλύτερη πόλη για τους νέους και ως η πόλη με της περισσότερες ευκαιρίες εργοδότησης – και όχι μόνο – για τους ίδιους.

Επίσης, η TELIA & PAVLA BBDO στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς στήριξε και χορήγησε επικοινωνιακά τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κύπρο, με στόχο την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αλκυονίδες». Ενός σωματείου που βοηθά εκείνους που δεν μπορούν να βοηθηθούν από κανέναν άλλο σύνδεσμο.

Με ιδιαίτερη αγάπη για τον μουσικό και πολιτιστικό τομέα, η TELIA & PAVLA BBDO ήταν ανάμεσα στους χορηγούς και υποστηρικτές του συγκροτήματος “THE ZILLA PROJECT”, στηρίζοντας έμπρακτα τη συμμετοχή του συγκροτήματος στο Φεστιβάλ «Κύπρια 2017» και τις τρεις συναυλίες τους με θέμα «Story of the blues”.

Έχοντας ιδρυθεί το 1982, με σκοπό να βάλει «τελεία και παύλα» στο διαφημιστικό κατεστημένο, η TELIA & PAVLA BBDO αποφάσισε, αυτή τη φορά, να γιορτάσει την επέτειο των 35 χρόνων της πολύ διαφορετικά, προσδίδοντας έναν κοινωνικό χαρακτήρα στους εορτασμούς της.