Τρία χρυσά και 14 αργυρά μετάλλια για τη Louis Hotels στην έκθεση ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – HO.RE.CA. 2017

Με σημαντικές διακρίσεις συνδύασε η Louis Hotels την παρουσία της στην έκθεση ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – HO.RE.CA. 2017, με τα ξενοδοχεία της να συγκεντρώνουν συνολικά 17 βραβεία για τις υπηρεσίες τους και τις γαστρονομικές επιλογές που προσφέρουν.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, 2017, στην Αρχή Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επαγγελματίες σεφ της Louis Hotels πήραν μέρος στους διαγωνισμούς, όπου και βραβεύτηκαν για τις ικανότητες και το αποτέλεσμα που παρουσίασαν. Κοινό και κριτές εντυπωσιάστηκαν από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που γεύτηκαν, ενώ εγκωμιαστικά σχόλια απέσπασαν οι πρώτες ύλες και οι μοναδικές συνταγές που δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και τοπική αυθεντικότητα.

Συγκεκριμένα, οι σεφ διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς με θέμα: Mystery Basket, Pastry Chef of the Υear, Grand Prix, Fish & Lamb M. Course, Pasta & Risotto, Plated dessert, Chef of the Year και Cyprus Breakfast. Μάλιστα, στην τελευταία κατηγορία για το κυπριακό πρωινό, το ξενοδοχείο Royal Apollonia μαζί με τη Louis Hotels απέσπασαν τα χρυσά μετάλλια, κατακτώντας την πρώτη θέση. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, τα Louis Imperial Beach, Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο, Akakiko και Hilton Park Hotel Nicosia κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, πιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την άριστη ποιότητα και γεύση που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Αναλυτικά τα βραβεία της Louis Hotels:

GOLD MEDAL
Cyprus Breakfast – Louis Hotels/Royal Apollonia – 3 βραβεία
SILVER MEDAL
Mystery Basket – Louis Hotels – 1 βραβείο
Pastry Chef of the year – Royal Apollonia – 1 βραβείο
Grand Prix – Royal Apollonia/Louis Imperial Beach – 3 βραβεία
Fish & Lamb M. course – Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο/Akakiko – 2 βραβεία
Pasta & Risoto – Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο/Akakiko – 4 βραβεία
Plated Dessert – Louis Hotels/Hilton Park/Royal Apollonia – 2 βραβεία
Chef of the year – Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο – 1 βραβείο

Μέσα από την έκθεση ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – HO.RE.CA. 2017, οι επαγγελματίες του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω σε θέματα που αφορούν το αντικείμενό τους και για όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις που επικρατούν παγκοσμίως. Η έκθεση διοργανώνεται από κοινού από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων και την εταιρεία Arvani Investments, ενώ υποστηρίζεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες της Louis Hotels μπορείτε να βρείτε εδώ www.louishotels.com.