Βραζιλία: Αυτό θα πει «τύχη βουνό», Μοτοσικλετιστής «έπεσε» στις ρόδες φορτηγού και γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά (Βίντεο)

«Τύχη βουνό» είχε μοτοσικλετιστής στη Βραζιλία όταν έπεσε στις ρόδες μικρού φορτηγού αλλά παρόλα αυτά γλίτωσε μόνο με μώλωπες στα γόνατα.

Πρωταγωνιστής του βίντεο ο 42χρονος Ζοσικλέου Ροντρίγκεζ ο οποίος κατευθυνόταν στη δουλειά του στην πόλη Καμπίνο Γκράντε την περασμένη Τετάρτη όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να συρθεί με τη φόρα που είχε κάτω από τις ρόδες ενός μικρού φορτηγού.

Ο οδηγός του οχήματος πάτησε φρένο όταν είδε τον Ροντρίγκεζ να πέφτει αλλά παρόλα αυτά δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει τόσο άμεσα το φορτηγάκι ώστε να μην πάρει κάτω από τις ρόδες τον μοτοσικλετιστή.

«Όταν άρχισα να γλιστράω κάτω από το φορτηγάκι τότε είπα “αυτό είναι. Πέθανα. Δεν πρόκειται να γλιτώσω”» είπε ο 42χρονος αποκαλύπτοντας τι πέρασε από το μυαλό του εκείνη τη στιγμή.

Όπως, όμως, φαίνεται στο βίντεο τελικά ο Ροντρίγκεζ καταφέρνει να γλιτώσει σχεδόν χωρίς γρατζουνιά. Οι αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, τον αναζητούσαν κάτω από το φορτηγάκι ενώ αυτός είχε βγει από την άλλη πλευρά του οχήματος.

Ο 42χρονος μοτοσικλετιστής μιλά πλέον για ένα πρόωρο χριστουγεννιατικο δώρο ζωής.

Σοκαρισμένος δήλωσε από την πλευρά του ο οδηγός του μικρού φορτηγού, ο 28χρονος Μίκαελ Ενρίκε, ο οποίος επέστρεφε από παράδοση οικοδομικών υλικών.

«Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Πίστεψα ότι τον είχα σκοτώσει. Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί κάποιος να επιζήσει αν τον παρασύρει ένα αυτοκίνητο, πολύ περισσότερο να σηκωθεί όρθιος σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό» δήλωσε ο Ενρίκε σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό.

Πηγή: protothema.gr