«Ξανά» βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια παράλια αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 12 βαθµούς στα παράλια.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες είναι πιθανό να δώσουν κάποιες µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

ΚΥΠΕ