“Άγρια” λογομαχία μεταξύ Α. Κυπριανού με Α. Αντωνιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Α. Αντωνιάδης (βίντεο)

Σε «πεδίο μάχης» έμοιαζε το στούντιο της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ Μεσημέρι και Κάτι, μετά τις έντονες λογομαχίες των εκπροσώπων των επιτελείων του Νίκου Αναστασιάδη και Νικόλα Παπαδόπουλου.

Πρωταγωνιστές αυτού του τηλεοπτικού επεισοδίου ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟΥ κ. Άθως Αντωνιάδης με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Ανδρέας Κυπριανού, για την αναφορά του κ. Κυπριανού στον πρόσφατο βανδαλισμό του οχήματος του κ. Αντωνιάδη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ είπε «Θα μπορούσα να αναφερθώ σε δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη από εδώ αυτό το στούντιο, ότι αν επανεκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα κυκλοφορούμε με καλασνικοφ, θα μπορούσα να αναφερθώ στο καθρεφτάκι του κ. Αντωνιάδη που κάποιος φαίνεται έχει παρόμοιο αυτοκίνητο και έκλεψε το καθρεφτάκι του με τα σύρματα»

Εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Αντωνιάδης από τις δηλώσεις του κ. Κυπριανού τον κάλεσε να ανακαλέσει και λέγοντας χαρακτηριστικά με έντονο ύφος «Η Αστυνομία διαφωνεί μαζί σας και σας παρακαλώ να ανακαλέσετε αυτή την προσβολή».

Ο Βουλευτής αγνοώντας το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟΥ συνέχισε την επιχειρηματολογία του, με τον κ. Αντωνιάδη να τον χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» για αρκετές φορές.

Ο κ. Κυπριανού αφού αρνήθηκε να ανακαλέσει, συνέχισε προσθέτοντας: «Θεωρώ πως ένας πολιτικός όταν του σπάσουν το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου δεν πρέπει ποτέ να το ανάξει σε θέμα».

Επίσης σημείωσε ότι «Λυπούμαι που το κάνω. Έχει αναφερθεί ξεκάθαρα ο κ. Αντωνιάδης σε συμπεριφορές της δεκαετίας του ’70 και την μαύρη περίοδο προ του πραξικοπήματος και εισβολής σε σχέση με το καθρεφτάκι του. Το έχει πει».

Ο κ. Αντωνιάδης του απάντησε «Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την κατάντια σας!».

Όταν ο κ. Κυπριανού συνέχισε να ασκεί κριτική στο πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ, τότε ο κ. Αντωνιάδης δεν άντεξε και είπε «Κυρία Χριστοφίδου, λυπούμαι αλλά εγώ θα αποχωρήσω. Δεν μπορώ να με προσβάλουν ως ψεύτη άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ότι κυνηγούσαν συνάδελφο τους για να φωτογραφίσουν το εσώρουχο τους»