Γ. Περδίκης: Πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ βοηθούμενοι από το οργανωτικό του ΔΗΣΥ ψήφισαν Μαλά – Ήταν μια μοχθηρή ψήφος (βίντεο)

Για την καθοδήγηση που είχαν πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ από το οργανωτικό του ΔΗΣΥ με απώτερο σκοπό να παρακινήσουν πολίτες να ψηφίσουν Σταύρο Μαλά, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο».

Ο κ. Περδίκης, αρχικά είπε, «Επέλεξαν εσκεμμένα και οργανωμένα, βοηθούμενοι και από το οργανωτικό του ΔΗΣΥ, να επιλέξουν εκείνη την υποψηφιότητα που θα έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στον Νικόλα. Ήταν μια μοχθηρή ψήφος».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα καταλογίζει στο ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος των Οικολόγων απάντησε, «Έχουμε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις όπου πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ, μαζί με αξιωματούχους του ΔΗΣΥ, σε συγκεκριμένα χωριά είχαν παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις και δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη του ΔΗΚΟ να μιλήσουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις και στη συνέχεια να δώσουν τη συγκεκριμένη κατεύθυνση». «Και είναι πραγματικά οξύμωρο σχήμα, σε μια συγκέντρωση του ΔΗΣΥ να λέγεται και να προβάλλεται ότι ψηφίστε τον αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη, τον κ. Μαλά».