Παρουσία κτηνίατρου η εκ νέου εξέταση της σορού της 46χρονης από τη Βουλγαρία

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova, από τη Βουλγαρία, μητέρας δύο παιδιών, μετά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το θάνατο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες χθες επικεντρώθηκαν στο ενδεχόμενο ο τραυματισμός της 46χρονης να προκλήθηκε από δαγκώματα σκύλων. Η Αστυνομία κατέχει στα χέρια της μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία στην γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου κυκλοφορούσαν πολλοί αδέσποτοι σκύλοι, ενώ πολλοί ιδιοκτήτες τεμαχίων γης στο μέρος κατέχουν σκύλους.

Η Αστυνομία έχει θέσει από χθες υπό φρούρηση πέντε σκύλους ράτσας Ροτβάιλερ που εντοπίστηκαν σε υποστατικό που βρίσκεται πλησίον της γεωργικής περιοχής που εντοπίστηκε η 46χρονη

Σήμερα στην Πάφο κλήθηκε κτηνίατρος από την Λευκωσία που μαζί με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους αναμένεται να επανεξετάσουν στις 10:00 τη σορό της άτυχης γυναίκας. Στο ΤΑΕ Πάφου, μετά την εξέλιξη αυτή, έχουν κληθεί και άλλα πρόσωπα που είναι κάτοχοι σκύλων και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Επιπρόσθετα αναμένεται να επιθεωρηθεί η σκηνή που εντοπίστηκε η 46χρονη.

Σημειώνεται πως η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις εξετάσεις και συσκέψεις για 6η ημέρα, προκειμένου να εξιχνιαστεί το μυστήριο του θανάτου της 46xρονης, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης βαριά τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου, πλησίον του Δημοτικού σταδίου της Γεροσκήπου και κοντά στην τουριστική περιοχή.

Στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου οι ανακριτές λαμβάνουν σειρά καταθέσεων από αριθμό πολιτών που είτε δραστηριοποιούνται στην γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου πλησίον των τουριστικών καταλυμάτων και του Δημοτικού Σταδίου της Γεροσκήπου, είτε είναι ιδιοκτήτες γης τεμαχίων στο μέρος, είτε χρησιμοποιούν τους αγροτικούς δρόμους που υπάρχουν στην περιοχή, καθώς και από ιδιοκτήτες σκύλων.

Στην ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της άτυχης γυναίκας αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ από πολυτραυματισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην ευρύτερη γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου και σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν σε εξετάσεις μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για γεωργικές εργασίες σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε η γυναίκα, σε μια προσπάθεια να ταυτιστούν ευρήματα με τα τραύματα που φέρει το σώμα της η Petrana Mihailova Milkova.

Ήδη μέχρι στιγμής έχει επιθεωρηθεί μεγάλος αριθμός γεωργικών μηχανημάτων, ενώ αναμένεται η επιθεώρηση και άλλων.

Οι κάμερες ασφαλείας υποστατικών της ευρύτερης περιοχής έχουν ελεγχθεί με τελευταία καταγραφή των κινήσεων της 46χρονης στις 11:10 το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν τραυματιστεί, όταν είχε μεταβεί σε υποστατικό για εξεύρεση εργασίας.

Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Πάφο τέσσερις μέρες πριν από τον τραυματισμό της, με τον σύντροφο της από τη Βουλγαρία, προς αναζήτηση εργασίας

Την 46χρονη εντόπισε πολίτης που δραστηριοποιείται στην περιοχή βαριά τραυματισμένη, στην άκρη χωραφιού με πατάτες. Το μόνο που πρόλαβε να αναφέρει κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο ήταν ότι πονούσε πολύ.

Πηγή: ΚΥΠΕ