Το «Α-πε-λπι-σί-το» του Λάκη Λαζόπουλου για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στην Κύπρο

Η Επιθεώρηση Δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου «Α-πε-λπι-σί-το» που σπάει ταμεία στην Ελλάδα, έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις. Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Η εκπληκτική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και Σοφία Φιλιππίδου αναμένεται να απογειώσει και να διασκεδάσει μέχρι δακρύων το θεατρόφιλο κοινό, μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Τα τραγούδια της παράστασης έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης,
ο οποίος έχει υπογράψει μουσικά τις περισσότερες παραστάσεις του Λάκη Λαζόπουλου. Το κείμενο του έργου και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Λάκη Λαζόπουλο.

Υπόθεση
Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ!
Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής με χιούμορ, έξυπνες και απολαυστικές ατάκες.

Πρωταγωνιστούν:
Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου
Συμμετέχουν οι: Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: Τηλ: 25377277/ 22313010, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com.

Χορηγοί της Παράστασης: Medochemie, Pambos Pavlou Offset Printers Ltd. Χορηγός Φιλοξενίας: Ξενοδοχείο Odyssia.