ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μόνο γάμοι έμειναν να πραγματοποιηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο! – Αντιδράσεις ΠΑ.ΣΙ.ΚΑ

Από τις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου του 1974, σε φιλανθρωπικά gala Κύπρου – Ρωσίας, Κύπρου – και άλλων χωρών, συναυλίες , μουσικές βραδιές, εκδηλώσεις για την «Ώρα της γης», δεξιώσεις και άλλα τόσα events διοργανώνονται σχεδόν κάθε μήνα στο Προεδρικό Μέγαρο, που μόνο γάμοι και βαφτίσεις έμειναν να τελεστούν!

Αυτό φαίνεται να προκαλεί την έντονη δυσφορία του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής και φανερά ενοχλημένοι, δια του Γενικού Γραμματέα Φάνου Λεβέντη με ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Εξελίσσονται σε μάστιγα οι κάθε τρεις και μια εκδηλώσεις στο προεδρικό. Έχει γίνει αίθουσα εκδηλώσεων ή καλύτερα συνεχίζει εκεί που την άφησε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Είσοδος ελεύθερη, μουσικό πρόγραμμα και εννοείται ότι πάντα ακολουθεί εκδήλωση που και βέβαια την προσφέρουν πάντα οι ίδιοι. Κάπου πρέπει να μπει ένα μέτρο κύριε Πρόεδρε».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24h.com.cy. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση πολύ σύντομα με τα μέλη του ΠΑ.ΣΙ.ΚΑ όπου ανάμεσα σε άλλα θα τεθεί και το πιο πάνω ζήτημα.