Χρηματική εισφορά της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στη 19η Διαδρομή Αγάπης του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

 

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ στήριξε με χρηματική εισφορά τη 19η Διαδρομή Αγάπης του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», με τη συμμετοχή εκατοντάδων μοτοσικλετιστών και εθελοντών.

Στόχος της Διαδρομής Αγάπης, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου, αλλά και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί o Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ο οποίος από το 1997 εκπληρώνει τις ευχές των καρκινοπαθών παιδιών, στηρίζει οικονομικά τις οικογένειές τους και παρέχει ψυχολογική υποστήριξη τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Στη διάρκεια της Διαδρομής Αγάπης, οι μοτοσικλετιστές και εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» επισκέφθηκαν την Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ και παρέλαβαν επιταγή, την οποία παρέδωσε εκ μέρους του Οργανισμού, ο Γενικός Διευθυντής κ. Αναστάσιος Μπόκαρης.

Πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτές, αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά την προσφορά της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στο κοινωνικό σύνολο, η οποία έχοντας έντονο το συναίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας, υπηρετεί και φροντίζει πάντοτε τον άνθρωπο με ευθύνη και ευαισθησία.