Δεν κλείνει το κατάστημα της ΣΚΤ στο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού

Δεν κλείνει το κατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, διαβεβαιώνει με επιστολή του ο Γενικός Διευθυντής της ΣΚΤ Νικόλας Χατζηγιάννης.

Σε απαντητική επιστολή του ημερομηνίας 13 Μαρτίου 2018 προς τον Δήμαρχο Δρομολαξιάς – Μενεού Κύπρο Ανδρονίκου, ο κ. Χατζηγιάννης αναφέρεται στην επιστολή του Δημάρχου ημερομηνίας 7 Μαρτίου, στην οποία έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων για πληροφορίες «περί κλεισίματος του καταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στο Δήμο».

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν ισχύει θέμα για κλείσιμο του καταστήματος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στο Δήμο» αναφέρει η απαντητική επιστολή του κ. Χατζηγιάννη στη οποία σημειώνεται πως «είναι με έκπληξη αλλά και λύπη που έχουμε δει δημοσιεύματα στον Τύπο με πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα προκαλώντας αδικαιολόγητη αναστάτωση τόσο ανάμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και ανάμεσα στους δημότες. Η επιστολή ημερομηνίας 23 Φεβρουαρίου που σας είχαμε αποστείλει ήταν απλά ενημερωτική για την παραλαβή της επιστολής σας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε απάντηση της».

Στην επιστολή του κ. Χατζηγιάννη αναφέρεται ακόμα ότι «παρακαλούμε θερμά όπως αποκατασταθεί η αλήθεια ούτως ώστε να τερματιστούν οι οποιεσδήποτε ανησυχίες και η αναστάτωση που έχει προκληθεί».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΣΚΤ ευχαριστεί «θερμά για την αγαστή συνεργασία» τον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού και επαναλαμβάνει την «εκτίμηση μας για τη διαχρονική εμπιστοσύνη με την οποία ο Δήμος περιβάλλει την ΣΚΤ».

Σχολιάζοντας στο ΚΥΠΕ την επιστολή του κ. Χατζηγιάννη, ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου ανέφερε ότι «η επιστολή του Γενικού Διευθυντή της ΣΚΤ βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και τα οργανωμένα Σύνολα του Δήμου. Στην επιστολή είναι ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του καταστήματος στο Δήμο» κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ