Λεμεσός: Συνελήφθη 21χρονος για εμπρησμό οχημάτων

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου και απόπειρας εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 21χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του, σχετικά με υπόθεση εμπρησμού ενός αυτοκινήτου και απόπειρας εμπρησμού δεύτερου, που διαπράχθηκαν στις 27 Δεκεμβρίου 2017, στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 9.10μ.μ. της 27ης Δεκεμβρίου, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο παρά την έξοδο Επισκοπής, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Πίσω από το πρώτο όχημα, σε κοντινή απόσταση, βρισκόταν σταθμευμένο και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη, χωρίς ωστόσο σε αυτό να τεθεί φωτιά.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του πρώτου οχήματος είναι 27χρονος, κάτοικος Λευκωσίας και το δεύτερο είναι ιδιοκτησία εταιρείας. Τα δύο οχήματα είχαν δηλωθεί ωε κλοπιμαία την 4η Δεκεμβρίου και την 15η Δεκεμβρίου 2017, αντίστοιχα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Εικόνα Αρχείου