Να σπάσει… το ρόδι

Τα βλέμματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι στο αγώνα που ακολουθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Οι κιτρινοπράσινοι θα ψάξουν την πρώτη εκτός έδρας νίκης του σε ντέρμπι την φετινή περίοδο, σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Και αυτό γιατί το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες βαθμολογικές απώλειες αφού παρόλο που βρίσκεται στην 4η θέση εντούτοις βλέπει την ΑΕΛ να είναι στο -4 και να την απειλεί.

Οι κιτρινοπράσινοι όμως δεν βλέπουν χαμηλά αλλά πιο ψηλά από ότι βρίσκεται τώρα. Το -2 που την χωρίζει από την 3η Ανόρθωση μπορεί εύκολα να ανατραπεί αφού στόχος της ΑΕΚ είναι να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως η 4η θέση εξασφαλίζει υπό προϋποθέσεις έξοδο στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι με την Ομόνοια καθόλου εύκολο δεν θα είναι παρά το γεγονός πως οι πράσινοι δεν διανύουν το καλύτερο τους φεγγάρι. Οι ποδοσφαιριστές του Ιδιακέθ πάνε προετοιμασμένοι στον αγώνα και έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να επιστρέψουν το βράδυ του Σαββάτου στην Λάρνακα με το τρίποντο.

Τώρα όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Τέτε να ανεβάζει ρυθμούς αλλά ακόμα δεν ξεκαθάρισε αν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου. Απών θα είναι σίγουρα ο Λαμπάν, ο οποίος έχει μόλυνση στο πόδι.

Πηγή: balla.com.cy