Νίκος Κλεάνθους: Χτες ήταν η πιο θλιβερή μου μέρα στο ΔΗΚΟ (Βίντεο)

Την απογοήτευσή του για την πορεία του κόμματος, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κ.Νίκος Κλεάνθους, στην εκπομπή ”Alpha Ενημέρωση”, κάνοντας λόγο για την πιο θλιβερή μέρα του στο ΔΗΚΟ.

Ο Νίκος Κλεάνθους είχε εισηγηθεί την πραγματοποίηση συνεδρίου κριτικής και αυτοκριτικής. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια είχε πράξει και ο Σπύρος Κυπριανού στο παρελθόν.

«Σε αυτή την συγκυρία που συνταράσσεται η κατάσταση του κόμματος έκανα αυτή την παρέμβαση και είπα ότι έχετε ενώπιον σας έγκριση για καταστατικό και εκλογικό συνέδριο.” είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως ”Όλα τα κόμματα μπορούν να περάσουν από μία κρίση. Εξαρτάται όμως πως θα αξιοποιήσουν ως ευκαιρία μια τέτοια κρίση για να αναγεννήσουν τα κόμματα τους».

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η απάντηση που έλαβε για τα ανωτέρω, φανερά απογοητευμένος είπε πως «δεν καταδέχθηκαν ούτε να απαντήσουν, ούτε να σχολιάσουν. Ήταν η πιο θλιβερή μου μέρα στο ΔΗΚΟ».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Η απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου κ.Άθου Αντωνιάδη:

Την απάντησή του στα όσα δήλωσε ο κ.Νίκος Κλεάνθους, έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, κ.Άθως Αντωνιάδης, μέσω την εκπομπής ”Alpha Ενημέρωση”.

Ο κ.Αντωνιάδης ανέφερε ότι το κόμμα έχει καταστατικό, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται το συνέδριο κριτικής και αυτοκριτικής, ενώ αρνήθηκε να συμφωνήσει με την άποψη ότι το ΔΗΚΟ σήμερα βρίσκεται σε κρίση.

Ακολουθεί το βίντεο με την απάντηση του κ.Άθου Αντωνιάδη: