Ο Νίκος Νικολάου προβλέπει: «Οι Τούρκοι δεν θα κάνουν τίποτε!»

Είναι διπλωματούχος Ψυχικών ερευνών, κάνει προβλέψεις αστρολογίας τόσο με την τράπουλα των ταρώ, καθώς και με την κρυστάλλινη σφαίρα. Ο Λεμεσιανός Νίκος Νικολάου, που δεν διστάζει να πει ανοιχτά την γνώμη του σ’ ότι και αν τον ρωτήσεις παραχωρεί στην εφημερίδα «24» την πιο ανατρεπτική ίσως συνέντευξη που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα.

Από τα λίγα διαδικτυακά φιλαράκια τα οποία ανεβάζουν συνεχώς χιουμοριστικά βιντεάκια και φωτός που αυτοσαρκάζονται και σχολιάζουν σκληρά την επικαιρότητα. Παρά το γεγονός ότι συστηθήκαμε για πρώτη φορά τηλεφωνικώς, ο γνωστός μέντιουμ σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό με το χιούμορ του, αλλά και τον τρόπο που εκφράζεται όταν μιλά για την δουλειά που κάνει.

Πιστεύει στο Θεό; Προβλέπει θερμό επεισόδιο στην Κύπρο; Ποιο ευτράπελο τον κάνει και γελάει μέχρι σήμερα και άλλα πολλά στην συνέντευξη που ακολουθεί.

«Με την αστρολογία ασχολούμαι 22 χρόνια. Έχω σπουδάσει τέσσερα χρόνια, έχω παρακολουθήσει μαθήματα αστρολογίας, ταρώ, κρυστάλλινης σφαίρας, αποκρυφισμό και ψυχολογία», μου αναφέρει λίγο πριν αρχίσω τις ερωτήσεις.

Είναι δύσκολο επάγγελμα;

Εννοείται. Έχει να κάνει με τις εσωτερικές ψυχικές έρευνες του ανθρώπου. Είναι λεπτό το ζήτημα γι αυτό και ένας επαγγελματίας αστρολόγος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι θα συμβουλέψει.

Ένας πελάτης σας φαντάζομαι σας ανοίγει την ψυχή του. Είναι μεγάλη ευθύνη ακόμη και στο πως θα μεταφέρεται μια πληροφορία έτσι δεν είναι;

Σαφώς. Πολύ κόσμος μας θεωρεί λύση στο πρόβλημα του. Προσωπικά εργάζομαι 24ώρες το εικοσιτετράωρο. Αντιλαμβάνεστε ότι συνεχώς είμαι σε επαφή με τον κόσμο. Οι προβλέψεις μου είναι έγκυρες και αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος με επιλέγει για τις αστρολογικές του προβλέψεις. Με τους περισσότερους μάλιστα πελάτες μου έχω αναπτύξει και φιλικές σχέσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια όλο και κάποιο ευτράπελο θα σας έχει συμβεί…

Ξέρω ακριβώς που το πάτε (γέλια). Είναι πολλά αυτά που έχουν συμβεί. Το πιο ξεχωριστό όμως και αυτό που με κάνει μέχρι σήμερα να γελάω είναι όταν σε μια εκπομπή του τότε καναλιού Μέγκα με ζωντανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις μια κυρία η οποία ακουγόταν πολύ απελπισμένη μου ζήτησε να προσθέσω περισσότερο χρόνο ζωής στην μητέρα της – αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μερικές φορές ο κόσμος αρκετές φορές μπορεί να γίνει υπερβολικός.

Είστε επικοινωνιακός άνθρωπος. Αυτό τουλάχιστον έχω διακρίνει παρακολουθώντας σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας σταματάνε στον δρόμο και σας ρωτάνε διάφορα;

Μόνο; Με σταματάνε και μου δίνουν το χέρι τους για να κάνω προβλέψεις. Κατάγομαι από την Λεμεσό όπως γνωρίζετε. Οι περισσότεροι ξέρουν σε ποιους χώρους συχνάζω και με πλησιάζουν με χαμόγελο και ευγένεια και με ρωτάνε διάφορα. Ακόμη και στο περίπτερο να πάω με πιάνουν κουβέντα και ζητάνε προβλέψεις. Χαρακτηριστικά θυμάμαι όταν πήγα για τσιγάρα και έφυγα είκοσι λεπτά αργότερα γιατί μου ζητούσαν οι πελάτες να τους πω το μέλλον σε αυτά που τους απασχολούσαν.

 

Πόσος κόσμος σας επισκέπτεται κάθε μέρα ; Άντρες, γυναίκες και ποιες ηλικίες;

Περίπου 20 – 25 άτομα την μέρα, ηλικίας 20 – 80 ετών! Κυρίως ενδιαφέρονται να ακούσουν για τα επαγγελματικά, ερωτικά, οικονομικά. Δεν ξέρω αν θα σας εκπλήξει η απάντηση μου αλλά στο γραφείο μου με επισκέπτονται και άντρες οι οποίοι αριθμητικά είναι περισσότεροι από τις γυναίκες.

Ανάμεσα στις προβλέψεις σας ήταν και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision με την Έλενα Παπαρίζου να παίρνει την πρωτιά…

Και για την εγκυμοσύνη της Χριστιάνας Αριστοτέλους, έκανα πρόβλεψη την οποία ζήτησε η πολύ καλή μου φίλη Κόμισσα Βανέσσα Pomponi, όπως και αυτή της Κατερίνας Αγαπητού την οποία πρόβλεψη την έκανα ζωντανά από το ραδιόφωνο.

Έχετε βγει δημόσια δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές και είπατε ότι πρόεδρος της Κύπρου παραμένει ο Νίκος Αναστασιάδης χωρίς κανένα δισταγμό. Το μέλλον της χώρας μας ποιο είναι;

Μα το γνωρίζετε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την γνώμη μου και τις προβλέψεις γενικότερα ακόμη και δημόσια. Ναι πρόβλεψα την νίκη του Νίκου Αναστασιάδη και δεν θεώρησα ότι υπήρχε κάποιος λόγος να μην το δημοσιοποιήσω. Η Κύπρος άρχισε ήδη και πάει πολύ καλύτερα και θα πάει ακόμα πιο πολύ. Πέρασε την κρίση και τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν .

Προβλέπεται να συμβαίνει κάτι κακό σε Αθήνα ή Λευκωσία με όλες αυτές τις προκλητικές κινήσεις των τούρκων;

Δεν προβλέπω τίποτα αρνητικό ούτε σε Κύπρο, ούτε σε Ελλάδα. Επίσης δεν πιστεύω στις διάφορες προφητείες οι οποίες γράφτηκαν από διάφορους γέροντες. Πολλά είπαν που δεν έγιναν. Πιστεύω πολύ στην δύναμη του Θεού, είμαι χριστιανός ορθόδοξος, αγαπώ την εκκλησιά την οποία επισκέπτομαι για τις δικές μου παρακλήσεις στον Θεό.

Θερμό επεισόδιο θα υπάρχει στην Κύπρο;

Κανένα επεισόδιο δεν προβλέπω. Οι τούρκοι δεν θα κάνουν τίποτα.

Άλλο «κούρεμα» προβλέπετε ή θα μας αφήσουν έτσι;

(Γέλια). Να μην ανησυχείτε σε καμία περίπτωση δεν θα έχουμε άλλο κούρεμα.