Θρίλερ με τα δύο κορίτσια από το Δήλεσι: Κατήγγειλαν κακοποίηση από τους γονείς τους

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση των δυο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16 και 17 ετών μαζί με έναν 19χρονο φίλο τους, από το σπίτι τους στο Δήλεσι την περασμένη Δευτέρα καθώς φαίνεται ότι πίσω από τη φυγή τους κρύβεται μια ιστορία οικογενειακής βίας.

Τα δυο κορίτσια, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, επικοινώνησαν με την αστυνομία και αποκάλυψαν είχαν βρει καταφύγιο στο Ναύπλιο μαζί με τον 19χρονο φίλο τους, ο οποίος τυγχάνει ανιψιός γνωστής ηθοποιού.

Στο τηλεφώνημά τους στις Αρχές τα δυο κορίτσια, η 17χρονη Ντενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα φέρονται να αποκάλυψαν πως υπήρχαν συχνές σκηνές βίας από τους γονείς τους εναντίον τους.

Ήδη τα δυο κορίτσια και ο 19χρονος βρίσκονται για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του Σχηματαρίου όπως είπε η θεία του 19χρονου η οποία μίλησε στο protothema.gr

«Δίνουν κατάθεση τα κοριτσάκια μαζί με τον ανιψιό μου στο Αστυνομικό Τμήμα του Σχηματαρίου. Από ότι γνωρίζω ο ανιψιός μου , θα επιστρέψει στο σπίτι κι όσο για τα κοριτσάκια δεν γνωρίζω περισσότερα γιατί αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι»λέει η θεία του 19 χρονου στο protothema.gr

O 19χρονος ο οποίος είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι δυο φίλες του φαίνεται να είναι εκείνος που τις έπεισε να μιλήσουν στην αστυνομία.

Από τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για υπόθεση της οικογενειακής βίας. Στη συνέχεια θα αναλάβουν δράση οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν τις καταγγελίες για κακοποίηση στο οικογενειακό περιβάλλον και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν τα κορίτσια θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Πηγή: protothema