Ξεφτιλίζουν το τραγούδι της Eurovision μετά την ψεσινή προβολή του (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ)

Απαξιώνουν το τραγούδι της eurovision «Feugo» οι Κύπριοι μετά την χθεσινή προβολή του από το κεντρικό δελτίο  του ΡΙΚ. Παρά το γεγονός ότι κινείται σε γνώριμους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα εντούτοις φάνηκε ότι το δεν ενθουσίασε το κοινό.

«Πολύ ωραίο το τραγούδι της γιουροβίζιον», γράφει ο  Άθως Αγαπητός στην προσωπική του σελίδα στο facebook , «δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο αντιπροσωπευτική παρουσίαση του ψυχασθενικού αλαλούμ και μπάχαλου που επικρατεί σε αυτό τον τόπο» για να πάρει αρκετά σχόλια τα οποία συμφωνούσαν με τη θέση του.

Ο Αντώνης Άσσος αγαπημένος συνάδελφος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα : « Το ΡΙΚ στο έσχατο σημείο της ξεφτίλας… τέτοιο ξεγύμνωμα ούτε στα καταγώγια και τα καμπαρέ… Με αυτό το τιτσιρκό η Κύπρος του 2018».

O γνωστός μουσικοσυνθέτης Άριστος Μοσχοβάκης αναφέρει : «για μένα δεν έχει σημασία εάν είναι καλό ή κακό το κομμάτι. Σημασία ότι την χώρα μας δεν την εκπροσωπούν Κύπριοι».

Σχόλια υπήρχαν και για το κατά τα άλλα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα στο οποίο πετάγονταν μπανάνες και ανανάδες στοιχεία τα οποία μπήκαν αφού η εταιρία που τα προμηθεύει είναι ένας από τους χορηγούς του τραγουδιού.

Βέβαια, ότι και να λέμε την τελική ψήφο θα την δώσει η Ευρώπη στην Λισαβώνα . Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και ένα ημιτελικό οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 8 , 10 και στην 12η Μαΐου θα είναι ο τελικός.